8 novinek, které stojí za to v květnu sledovat na Netflixu: Pokračování nejlepšího sci-fi, Zaklínač nebo akčňák natočený v Česku

Foto: Jasin Boland/Netflix

Už je to nějaký ten pátek, co Netflix začal vydávat video s výběrem toho nejzajímavějšího, na co se můžeme těšit následující měsíc. Nezapomněl na své předplatitele ani v červnu. Láká na finální řadu oblíbeného young adult seriálu, zajímavé dokumenty, akčňák točený v Česku, Zaklínače i nejočekávanější seriál tohoto roku.

Na co se můžeme na Netflixu těšit tento měsíc? Ačkoliv má člověk někdy pocit, že neví, co si pustit a nikde nic není, ve skutečnosti je to opravdu jen pocit. Realita je úplně jiná. Na streamovacích platformách toho denně vychází mraky a zkouknout vše není v ničích silách. I Netflix každý měsíc vydá pár desítek novinek zahrnujících nejen filmy a seriály, ale i zajímavé dokumenty a zábavné reality show. Kromě toho také přichází s tipy na ty kousky, které bychom podle něj rozhodně neměli přehlédnout.

Hned 2. června dorazil na Netflix španělský Sex ve městě – tedy seriál Valeria. Parta kamarádek řeší své starosti a trable už ve třetí řadě. Ve čtvrtek 8. června pak dorazila dokumentární série Tour de Franc: Bez příkras, která sleduje několik týmů, jak v roce 2022 bojují o vítězství v nejdrsnějším cyklistickém závodě na světě a zažívají slzy a pády i triumfy.

Stejný den se pak čtvrtou řadou rozloučíme s Devi, její partou a nápadníky a hlavně se seriálem Tenkrát poprvé. O týden později 14. června nám pak David Attenborough už podruhé přiblíží přirozenou krásu naší planety v pokračování dokumentární série Naše planeta. Jestli Netflix něco umí, tak jsou to dokumenty, ať už o skutečných případech nebo přírodě. Dokazuje to i hodnocení prvního dílu Naše planeta na ČSFD, který si zde vysloužil 97 %.

Foto: Ken Baldwin/Netflix

O dva dny později se pak ponoříme do akce v druhém díle Vyproštění s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli. Kromě slibované luxusní akce možná ještě více diváky naláká fakt, že se film z velké části natáčel v Česku.

První části třetí řady Zaklínače se příznivci tohoto fantasy dočkají už 29. června. A o den později si zase na své přijdou příznivci pečení. Přichází totiž druhá řada reality show Je to dort?, ve které cukráři předvedou svůj um a vyrobí zákusky, které porota jen těžko rozezná od věcí běžného užití.

Vrcholem měsíce pak bude nejočekávanější seriál tohoto roku – pokračování Black Mirror. O šesté řadě Netflix říká, že má být zatím nejnepředvídatelnější, nejsvéráznější a nejpřekvapivější.

Tento měsíc se na Netflixu tedy máme rozhodně na co těšit!

Foto: Nick Wall/Netflix

Zdroje: Netflix, YouTube/Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.