Epické finále oblíbeného seriálu Tenkrát poprvé se blíží. Na scéně se objeví nový kluk i další trable

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Zní to neuvěřitelně, ale za pár dní na Netflix vstoupí poslední řada teen seriálu Tenkrát poprvé (Never Have I Ever). Devi nejspíše čeká nikdy nekončící bolest hlavy, protože kromě Paxtona a Bena se do její blízkosti dostane pořádně pohledný skejťák. Maturitní ročník tak dostane ty pravé grády.

Seriál Tenkrát poprvé sleduje příběh Devi (Maitreyi Ramakrishnan), mladé američanky indického původu, která by se ráda zalíbila spolužákům ve škole a byla oblíbená. Nicméně jí v tom brání její rodina a tradice. Samozřejmě se jí nevyhýbají problémy spjaté s láskou a dokonce se ocitá v milostném trojúhelníku. Na obyčejnou puberťačku toho zažívá opravdu hodně a právě to diváky seriálu neuvěřitelně baví.

První řadu seriálu Tenkrát poprvé údajně sledovalo 40 milionů domácností. Svou premiéru si odbyla před zhruba čtyřmi roky, v dubnu 2020, a od té doby se postupně každý rok vysílala jedna řada. Přirozeně se tak navyšoval počet diváků užívajících si Deviiny vrcholy a pády a netrpělivě vyhlížejících finále. Je všeobecně známo, že Netflix velmi rád ruší své seriály, takže oznámení o natočení poslední řady vyvolalo nadšení. Přece jenom je pro jakýkoliv seriál nejlepší, když má uzavřený konec.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Royalteen: Pokračování norské romance pro mladé se zaměří na trápení a lásku princezny Margrethe

Protože čas nelze zastavit, herecké obsazení přirozeně stárne. Málokterý herec může donekonečna hrát středoškoláka. Možná vás to překvapí, ale představitel Paxtona, herec Darren Barnet, má 32 let. Představitelce Devi je 21 let a Jaren Lewison, který hraje Bena, se narodil v roce 2000. Herci Michaelovi Ciminovi, který se ujal ztvárnění Ethana, nové hvězdy čtvrté řady, je 23 let.

Dle zveřejněného traileru je zřejmé, že parta přátel vstupuje do maturitního ročníku, přičemž mezi Devi a Benem nastává trapná chvíle poté, co se spolu konečně vyspali. Přestože by Devi za jejich vztah ráda bojovala, vypadá to, že si Ben stihl pořídit novou přítelkyni. Trable s láskou ji navíc bude stěžovat známý Paxton a nový kluk na scéně, Ethan. Ten je ukázkovým příkladem chlapce, před kterým rodiče své dcery varují a přesto mu každá podlehne. Když k tomu připočteme úskalí spojené s přijetím na Princeton, Devi čekají krušné chvíle.

Deset dílů poslední čtvrté řady Tenkrát poprvé bude na Netflixu už 6. června.

PSALI JSME: 10 skvělých seriálů Netflixu, z kterých si kritici sedli na zadek. Špatně si většina nevede ani u Čechů a Slováků


Zdroje: Netflix, HELLO!, Cospomolitan

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.