Nejočekávanější akční film roku má první drsnou upoutávku. Je v ní vidět i scéna natočená v Česku

Foto: Jasin Boland/Netflix

Chris Hemsworth vstává z mrtvých a jako žoldák Tyler Rake se vrací v druhém díle akčního nářezu Vyproštění na další misi. Netflix vydal upoutávku, v kterém můžeme hlavního hrdinu vidět během drsné bitky.

První Vyproštění vyšlo v dubnu 2020 a na Netflixu se stalo velkým hitem. Jednalo se o nejsledovanější původní filmovou premiéru v historii streamovací služby, která zasáhla 99 milionů domácností během prvních čtyř týdnů od uvedení. Vyproštění se nakonec stalo čtvrtým nejsledovanějším streamovaným filmem roku 2020.

Režisér Sam Hargrave a producenti Anthony a Joe Russoovi, kteří dříve spolupracovali s Hemsworthem na Avengers filmech, se nyní vrací s druhým dílem, od kterého se očekává podobný úspěch. Ten se mimochodem během pandemie natáčel z velké části také v České republice.

Australský specialista na špinavou práci Rake jen tak tak přežil události z prvního filmu a teď dostane nový úkol, při kterém půjde o život: má zachránit zbědovanou rodinu nemilosrdného gruzínského gangstera z vězení, kde její členy drží.

Netflix nyní k akčnímu thrilleru vydal oficiální teser trailer, na který Chris Hemsworth den předem velmi aktivně poutal na sociálních sítích. Hned na jeho začátku se herec prodírá obrovskou bitkou a po chvíli jakoby se dostal do jakéhosi transu. Slyšíme ženský hlas, jak říká: „Tylere. Před devíti měsíci jsi byl klinicky mrtvý.“ Následně se v rychlosti promítají scény, které vysvětlují, co se s hlavním hrdinou filmu stalo poté, co si všichni mysleli, že na konci prvního dílu zemřel.

Najedou se Hemsworth otřepe a mlátí protivníky se štítem v ruce hlava nehlava. Následně používá štít k odražení ohnivého Molotovova koktejlu a pak pokračuje v krvavém boji s hořícím rukávem. Trailer končí scénou na vlaku v zasněžené krajině, která se natáčela v Česku.

Vyproštění 2 dorazí na Netflix 16. června, takže si toto datum poznamenejte do svých diářů.

Zdroj: Teaser, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.