Třetí řada Zaklínače je za dveřmi. Netflix vydal epickou upoutávku a zveřejnil datum premiéry

Foto: Netflix

Poslední řada Zaklínače (The Witcher), ve které si zahraje Henry Cavill, dorazí na Netflix už brzy. Streamovací gigant konečně zveřejnil datum premiéry a vydal epickou upoutávku. A jak už je poslední dobou u streamovací platformy zvykem, řada bude rozdělná na dvě části.

Netflix už v pondělí vydal upoutávku ve formě obrázku, která signalizovala, že druhý den něco přijde… a co něco už je tady! Jde o upoutávku ke třetí řadě Zaklínače a poslední řadě, ve které se jako lovec monster Geralt z Rivie objeví Henry Cavill. Kromě toho zveřejnil Netflix také datum premiéry.

Upoutávka odhalila, že třetí řada bude rozdělena do dvou částí, přičemž první vydána 29. června a druhá vyjde téměř o měsíc později – 27. července. Teaser nám poskytuje pouze krátké pohledy na jednotlivé postavy a neříká příliš o tom, co se bude dít.

Ukazuje Yenefer, Ciri a Geralta, jak se hledají ve tmě. Geralt také mluví o tom, že už chápe, co je to skutečný strach. A co je nejdůležitější, upoutávka naznačuje, že do hry konečně vstoupí Divoký hon.

TAKÉ JSME PSALI: Autor knižní série Zaklínač ohodnotil seriál Netflixu. Jeho odpověď příliš potěšující není

Zdroj: Netflix, Teaser

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.