Oblíbený španělský Sex ve městě se na Netflix vrací se 3. řadou. Lepší než nějaká Emily v Paříži, zaznívá od divaček

Foto: Netflix

Španělský seriál Valeria měl na Netflixu premiéru už v květnu 2020. Jelikož si získal skvělé ohlasy od fanoušků i kritiků, netrvalo dlouho a dostal i druhou řadu. Nyní 2. června se opět můžeme těšit na dobrodružství a nové životní etapy našich hrdinek ve 3. pokračování.

Ani dvě řady ještě nestačily. Diváci, tedy v tomto případě hlavně divačky, prahly po pokračování a tvůrci se jim rozhodli vyhovět. Román Valeria od Elísabet Benavent, z kterého seriál vychází, má celkem čtyři díly. Nyní na Netflix dorazí 3. řada a my doufáme, že nakonec i čtvrtá. Jak už je u tohoto seriálu zvykem, čeká nás opět osm epizod po 45 minutách, ve kterém budeme moci sledovat další životní etapy našich čtyř hrdinek.

Valeria je spisovatelka, která hledá inspiraci. V první řadě zažívá krizi za všech frontách – v profesním, i v osobním životě, především ve svém manželství. Oporou jsou jí její tři nejlepší kamarádky – Carmen, Lola a Nerea. Všechny se brzy ocitají ve víru emocí lásky, přátelství, žárlivosti nebo nevěry.

Ve druhé sérii pak jejich dobrodružství pokračovalo a nyní se můžeme těšit, co čeká naše hrdinky dál. Další trable s muži, nové milostné trojúhelníky, nové životní etapy… Tyhle čtyři kamarádky si opět společně projdou dobrými i horšími časy. Ustojí to jejich přátelství i tentokrát?

Foto: Felipe Hernández/Netflix

Ani nyní nebudou chybět pohlední pánové, na které je radost pohledět. Ve třetí řadě si svou roli zopakuje ženským publikem velice oblíbený Maxi Iglesias. Už jen pro jeho oči se vyplatí tento seriál zhlédnout. Dámské publikum rozhodně nebude zklamané.

Seriál Valeria se stal po první řadě okamžitě velice oblíbeným nejen v zahraničí, ale i u nás. „Stokrát lepší než nějaká Emily v Paříži. Krásná vlahá španělská atmosféra a skvělý soundtrack,“ zaznívá dokonce z jedné z recenzí na ČSFD. Tam má první řada Valerie výborné hodnocení 70 %, druhá dokonce 79 %. Bude tedy třetí ještě lepší?

Španělský Sex ve městě, jak se seriálu Valeria často říká, dorazí na Netflixu se svou 3. řadou už 2. června. A sexu v něm bude určitě opět dost.

Zdroje: Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.