Nejlepší sci-fi Netflixu bude mít pokračování. Má být nejnepředvídatelnější, nezařaditelné a neočekávané

Foto: Nick Wall/Netflix © 2023.

Již před časem jsme vás informovali o tom, že Netflix po dlouhých čtyřech letech chystá pokračování svého nejoblíbenějšího sci-fi seriálu Black Mirror (Černé zrcadlo). Nové epizody mnoho fanoušků vítá a podle Netflixu se jich dočkáme už velmi brzy.

Netflix se přesně před rokem vytasil s informací, že chystá 6. řadu Black Mirror… Od té doby bylo ticho po pěšině. Nyní konečně, o rok později, oznámil, že na nové epizody už nebudeme muset dlouho čekat. Šestá série, na kterou příznivci tohoto sci-fi čekali celé čtyři roky, bude mít premiéru letos v červnu! Konkrétní datum však zatím ještě nebylo oznámeno. Tahle informace však k radosti stačí, protože červen je tady co nevidět.

TAKÉ JSME PSALI: Třetí řada Zaklínače je za dveřmi. Netflix vydal epickou upoutávku a zveřejnil datum premiéry

Netflix také odhalil upoutávku na nové epizody spolu se sérií několika obrázků, které naznačují, jaké epizody uvidíme tentokrát. Jednou z hvězd této řady je Aaron Paul, kterého mnozí znají ze seriálu Perníkový táta (Breaking Bad). Zatím sice nevíme, jaká přesně bude jeho role, ale Paulova postava na záběrech vypadá, jako by měl na sobě astronautský oblek a procházel se po lodi nebo vesmírné stanici.

Dalšími hvězdami šesté řady budou Zazie Beetz, Salmy Hayek Pinault, Kate Mara, Joshe Hartnetta, Samuel Blenkin, Paapa Essiedu, Anjana Vasan a Annie Murphy.

ČTĚTE TAKÉ: Na Netflix míří akční sci-fi, které nás zavede do dystopické budoucnosti zdevastované znečištěním ovzduší

Netflix s vydáním teaseru láká na to, že šestá řada seriálu Black Mirror od Charlieho Brookera bude zatím nejnepředvídatelnější, nejsvéráznější a nejpřekvapivější. Co tím streamer myslí, to se budeme muset nechat překvapit.

Před rokem každopádně zdroj blízký produkci sdělil Variety, že poslední série bude svým rozsahem ještě více filmová, přičemž každý díl bude považován za samostatný film. To je i v souladu s posledními řadami Black Mirror, u kterých epizody obvykle přesahovaly 60 minut.

ČTĚTE TAKÉ: 5 filmů, kterými si můžete zkrátit čekání na další díly seriálového hitu The Last of Us

Zdroj: Netflix, Teaser, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.