5 filmových a seriálových novinek, které dorazily na Netflix. Od jaderné katastrofy ve Fukušimě po napínavý lechtivý thriller

Foto: Netflix

Je tu další týden a s ním i další várka novinek ze světa filmů a seriálů. Během uplynulého týdne na Netflix dorazilo japonské drama o katastrofě ve Fukušimě, další řada španělského Sexu ve městě, ale také drsná survival show, kde se proti sobě postavily drsné ženy.

Falešný profil

Camila si založí sexy profil na seznamce a hledá muže svých snů. Nachází opravdu pohledného Fernanda. Není však svobodný a už vůbec se nejmenuje Fernando. Mladá žena je chycena v pasti, kde se vše stává noční můrou. Je ochotna udělat cokoliv, aby zjistila, kdo je ve skutečnosti muž, kterého potkala. Zoufale pátrá po pravé identitě podvodníka a nutí ho postupně platit za každou lež, kterou jí řekl, a za každý slib, jež jí dal. Camila netuší, že vstupuje do spletitého labyrintu zdání, které klame, a je vtažena do zakázaného sexu a moci, která zabíjí.

Více jsme psali zde.

Sirény: Kdo přežije na ostrově?

Desetidílná survival reality show představí divákům 24 žen s mimořádnými fyzickými schopnostmi. Jsou mezi nimi policistky, sportovkyně, vojákyně, kaskadérky, bodyguardky i požárnice. Tyto dámy jsou rozděleny do šesti týmů a odvezeny na téměř pustý ostrov, aby bojovaly proti sobě. Přežít a vyhrát může jen ten nejsilnější tým.

Více jsme psali zde.

Den po dni

Den po dni vypráví o jaderné katastrofě, která se odehrála v Ókumě ve Fukušimě v Japonsku 11. března 2011. Byla způsobena zemětřesením v Tóhoku a následnou vlnou tsunami. Seriál ukazuje katastrofu ze tří různých pohledů – z pohledu vlády, korporátních organizací a těch, kteří nasadili své životy a snažili se udělat vše, aby katastrofu odvrátili a zachránili co nejvíce životů. Dále přibližuje, co se osudného dne na místě havárie skutečně stalo a jak se postupovalo v následujících dnech.

Více jsme psali zde.

Valeria, 3. řada

Valeria je spisovatelka, která hledá inspiraci. V první řadě zažívá krizi za všech frontách – v profesním, i v osobním životě, především ve svém manželství. Oporou jsou jí její tři nejlepší kamarádky – Carmen, Lola a Nerea. Všechny se brzy ocitají ve víru emocí lásky, přátelství, žárlivosti nebo nevěry. Ve druhé sérii pak jejich dobrodružství pokračovalo a nyní se můžeme těšit, co čeká naše hrdinky dál.

Více jsme psali zde.

Krásný život

Mladý rybář Elliott s výjimečným hlasem dostane životní šanci, když ho objeví známá hudební manažerka Suzanne. Brzy ho seznámí se svou dcerou a hudební producentkou Lilly. Elliottova cesta ke slávě se však neobejde bez překážek. Aby se dostal na vrchol, musí se nejprve vypořádat s traumaty z minulosti. V opačném případě by mohl přijít nejen o šanci stát se slavným, ale i o rodící se milostný vztah s Lilly.

Více jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.