Nové erotické drama Netflixu vás možná donutí smazat si profil na seznamce. Nabídne peprné scény i spoustu napětí

Michaela Pašková
Foto: Netflix

V dnešní době existuje neskutečné množství lidí, kteří využívají lži k podvádění na internetu. Na sociálních sítích a seznamovacích aplikacích razantně vylepšují své já anebo se rovnou vydávají za někoho jiného. Právě tímto problémem se bude zabývat nový kolumbijský thriller Falešný profil (Fake profile / Perfil falso), ve kterém nebude nouze o pěkně peprné scény.

S neustálým rozšiřováním sociálních sítí a popularitou seznamek roste počet podvodníků. Jejich včasné „miluji tě“ dokáže zaplavit mozek oběti hormony a srazit tak její přirozenou obranu. Zkrátka obranné mechanismy se nespouštějí a varovné signály jsou přehlíženy. Není to však láska v nejčistším slova smyslu, ale mistrovská manipulace. Lidé, kteří mají sklon věřit v lásku za každou cenu, se nejčastěji stávají obětmi milostných podvodů.

Tvůrci thrilleru Falešný profil jsou si toho moc dobře vědomi. Vědí, že přílišné projevy náklonosti nebo dokonalý profil na seznamce jsou jasným znakem romantického podvodníka. Natočili příběh, prostřednictvím kterého přimějí diváky zamyslet se nad tím, zda náhodou také nejsou oběťmi podvodníků.

Role prince na bílém koni se v seriálu Falešný profil ujal venezuelský herec Rodolfo Salas a oběti mexická herečka Carolina Miranda.

O čem je Falešný profil?

Camila si založí sexy profil na seznamce a hledá muže svých snů. Nachází opravdu pohledného Fernanda. Není však svobodný a už vůbec se nejmenuje Fernando. Mladá žena je chycena v pasti, kde se vše stává noční můrou. Je ochotna udělat cokoliv, aby zjistila, kdo je ve skutečnosti muž, kterého potkala. Zoufale pátrá po pravé identitě podvodníka a nutí ho postupně platit za každou lež, kterou jí řekl, a za každý slib, jež jí dal. Camila netuší, že vstupuje do spletitého labyrintu zdání, které klame, a je vtažena do zakázaného sexu a moci, která zabíjí.

Dle ukázky je patrné, že Camila se za svým dokonalým mužíčkem vydá a bohužel ji čeká nemilé překvapení. Jako ublížená žena se stává nebezpečnou. Co asi podvodník udělá ve chvíli, kdy se Camila seznámí s jeho pravou ženou?

Thriller Falešný profil vstoupí na Netflix u 31. května.


Zdroje: Netflix, REVIEWS, UltimasNoticias

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.