Mladý dánský rybář má hlas od Boha. Jeho cestu ke slávě můžete sledovat už brzy na Netflixu

Eva Lenská
Foto: Martin Dam Kristensen/Netflix

Kdo má rád hudební filmy a dánského popového zpěváka Christophera Lund Nissena, přijde si brzy na své. Netflix totiž uvede snímek Krásný život (A Beautiful Life), díky kterému se Christopher poprvé promění i v herce. Těšte se tedy na životní šanci, spoustu skvělé hudby a štědrou dávku romantiky.

Mladý rybář Elliott (Christopher) s výjimečným hlasem dostane životní šanci, když ho objeví známá hudební manažerka Suzanne (Christine Albeck Børge). Brzy ho seznámí se svou dcerou a hudební producentkou Lilly (Inga Ibsdotter Lilleaas). Elliottova cesta ke slávě se však neobejde bez překážek. Aby se dostal na vrchol, musí se nejprve vypořádat s traumaty z minulosti. V opačném případě by mohl přijít nejen o šanci stát se slavným, ale i o rodící se milostný vztah s Lilly.

ČTĚTE TAKÉ: Promlouvalo to k nám všem, říká herečka Katherine Heigl o seriálu Cesta svatojánských mušek a vysvětluje, proč ho ženy tolik milují

Romantický hudební snímek režíroval režisér Mehdi Avaz a scénář napsal Stefan Jaworski. Dále si ve filmu zahráli Ardalan Esmaili, Sebastian Jessen, Marie Askehave, Paw Henriksen a Tobias Stelzner. Hudbu k filmu nenapsal nikdo jiný než sám Christopher. První singl dostal název Hope This Song is For You.

Populární dánský zpěvák, který je ženatý s modelkou Cecilie Haugaard a za svou hudbu dostal nespočet ocenění, o své účasti ve filmu uvedl: „Být součástí natáčení a tvorby tohoto filmu byla jedna z nejúžasnějších cest a tvůrčích procesů, jakých jsem kdy byl součástí. Hrát postavu Elliotta byla ta nejnáročnější věc, kterou jsem kdy dělal. Skutečnost, že se jedná o můj herecký debut a že vychází ve 190 zemích, je dost děsivá. Ale nakonec jsem nadmíru nadšený a hrdý a prostě se nemohu dočkat, až se o film se všemi podělím.“

Hudební snímek Krásný život bude na Netflixu dostupný od 1. června.

Zdroj: Collider, What’s on Netflix, IMDb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.