Nové politické drama vévodí sledovanosti na Netflixu. Seriál z trůnu sesadil akční hit Noční agent

Foto: Netflix

Po čtyřech týdnech na vrcholu byl Noční agent seřazen z trůnu žebříčku TOP 10 nejsledovanějších anglicky mluvených seriálů na Netflixu. V týdnu od 17. dubna do 23. dubna spadl na druhou pozici, protože ho předběhla velmi chválená novinka Diplomatické vztahy.

Seriál Diplomatické vztahy na Netflixu debutoval 20. dubna a během prvních pár dní nasbíral 57,5 ​​milionu hodin zhlédnutí. Překonal tak 57 milionů Nočního agenta a sesadil ho tak z pomyslného trůnu.

Noční agent si mezitím upevnil 5. pozici v seznamu nejoblíbenějších anglicky mluvených seriálů Netflixu všech dob s konečným počtem 626 milionů hodin zhlédnutí za prvních 28 dní. Před ním už jsou jen Stranger Things 4, Wednesday , Dahmer a 2. řada Bridgertonových.

Co se týká skvělých výsledků, je určitě nutné také znovu vyzdvihnout seriál Wednesday, který zaznamenala svůj 20. týden, kdy se objevil v TOP 10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu a připsal si tak dalších 9,5 milionu zhlédnutí.

Mezi nejsledovanějšími filmy aktuálně ve de historické drama Poslední království: Sedm králů musí zemřít. Druhý je aktuálně celosvětově snímek Nechte ho jít a na třetím místě se drží romantická komedie Turistický průvodce láskou.

TAKÉ JSME PSALI: Ujetá česká komedie hned po vydání na Netflixu rozdrtila konkurenci. Sandra Nováková je v ní na zabití

Zdroj: Netflix TOP 10

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.