Ženská verze Mission: Impossible nebo krvežízniví zombie aneb 5 nejočekávanějších snímků, které v srpnu dorazí na Netflix

Michaela Pašková
Foto: Robert Viglasky/Netflix

Srpen je konečně tady, což znamená nové tituly na Netflixu. Protože je léto v plném proudu, vybrali jsme pro vás nejočekávanější snímky, které budete moci v následujících dnech z pohodlí vašeho domova na Netflixu zhlédnout.

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie (Zom 100: Bucket List of the Dead)

Přichází na Netflix 3. srpna

Snímek Zom100 natočený podle mangy, který se rovněž dočkal anime, pojednává o mladém muži, k němuž se ve firmě nechovají dobře. Akira Tendo musí snášet nekonečné přesčasy, obrovskou šikanu a nelogické úkoly, kterými ho šéf pověřuje. Jednoho dne jeho město zachvátí zombie, což mu udělá obrovskou radost, protože už nemusí chodit do kanceláře. Vymyslí 100 věcí, které musí udělat, než se promění v krvežíznivého zombíka.

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (Heart of Stone)

Přichází na Netflix 11. srpna

Nový špionážní thriller režiséra Toma Harpera má velké předpoklady k tomu, aby dosáhl podobných úspěchů jako letošní akční snímky MATKA a Extraction 2. Herečka Gal Gadot, která je známá jako hrdinka Wonder Woman, se tentokrát divákům představí jako agentka tajných služeb. Jelikož pracuje pro tajnou mírovou organizaci, bude jejím úkolem zabránit hackerovi uloupit tajemnou zbraň zvanou Srdce. O Sázce na Srdce se také mluví jako o ženské verzi Mission: Impossible. Zda to tak bude, uvidíme už 11. srpna.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 5 skvělých akčních filmů, které si hned teď můžete pustit na Netflixu

Opičí král (The Monkey King)

Přichází na Netflix 18. srpna

Animované filmy přicházejí na Netflix v létě v hojném počtu a v srpnu bude mít premiéru snad nejočekávanější z nich, Opičí král. Charismatický opičák a jeho kouzelná bojová hůl vyrazí na epickou výpravu za vítězstvím nad 100 démony a excentrickým Dračím králem. Samozřejmě se opičák nevyhne ani svému největšímu nepříteli, vlastnímu egu. Během výpravy mu vesnická dívka ukáže, že i ten nejmenší kamínek může mít obrovský vliv na celý svět.

Sázka na nejistotu (The Big Short)

Přichází na Netflix 23. srpna.

Oscarový snímek režiséra Adama McKaye pojednává o událostech, které vedly k finančnímu kolapsu v roce 2008. Excentrický finančník Michael Burry si uvědomil, že riskantní stoprocentní hypotéky jsou časovanou bombou, která má moc odpálit celou americkou ekonomiku. Vyvinul proto finanční nástroj, který mu v případě, že hypoteční bublina praskne, vydělá obrovský balík. V době, kdy milióny Američanů přicházeli o střechu nad hlavou, on a další tři podobní vizionáři si napakovali kapsy.

PSALI JSME TAKÉ: Dieta v podobě pojídání lidí: 5 nejlepších zombie seriálů, které najdete na Netflixu

Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu! (You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah)

Přichází na Netflix 25. srpna

Herec Adam Sandler opět předvede svůj herecký výkon v novém komediálním snímku, který je natočen podle stejnojmenné knihy autorky Fiony Rosenbloom. Ve filmu se bude mladá dívka, Stacey, připravovat na svůj velký den. Nicméně vše se zvrtne komediálním způsobem, díky čemuž hrozí, že její bat micva se promění v obrovskou katastrofu.

Foto: Netflix


Zdroje: Netflix, What‘s on Netflix, Netflixer, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.