Ženská verze Mission: Impossible je tady. Trailer nového špionážního thrilleru Netflixu je plný epických akčních scén

Foto: Robert Viglasky/Netflix

Netflix na globální fanouškovské události Tudum, která má fanouškům poskytnout exkluzivity a první pohledy na některé z oblíbených originálních titulů nebo novinky, ukázal mimo jiné oficiální trailer k novince Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (Heart of Stone) v hlavní roli s Gal Gadot.

Hrdinka Wonder Woman se vrací na Netflix se špionážním thrillerem Rachel Stoneová: Sázka na Srdce. Gal Gadot je Rachel Stoneová, agentka tajných služeb, kterou čeká spousta práce. Jedině ona totiž může zabránit tomu, aby její organizace, která má na starosti světový mír, přišla o to nejcennější, co má – tajemnou zbraň nazvanou Srdce.

Ve filmu dále hrají Jamie Dornan, Sophie Okonedo a bollywoodská diva Alia Bhatt, pro kterou jde o první anglický celovečerní film a zařadila se tak mezi populární bollywoodské herečky jako Priyanka Chopra nebo Deepika Padukone, které zamířily do Hollywoodu.

Netflix už v září minulého roku ukázal první pohled na akční novinku a nyní, téměř po roce, je tady konečně i první plnohodnotný trailer. Gadot slibuje, že film bude nejen epický, ale také realistický. „Vypráví o postavách, které si vás získají a dojmou,“ říká o něm zase Alia Bhatt a Jamie Dornan dodává, že jde o velkolepé vyprávění, co se nezastaví.

Špionážní thriller do akčních franšíz začleňuje ženskou perspektivu, srovnatelnou s filmy Mission: Impossible a James Bond, takže očekávejte vysokooktanové akční sekvence – seskoky padákem, přestřelky, pronásledování aut a spoustu výbuchů.

Film dorazí na Netflix už 11. srpna.

Zdroje: Tudum, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.