2. řada seriálu Sandnam se blíží. Netflix diváky láká první tajemnou upoutávkou

Michaela Pašková
Foto: Laurence Cendrowicz/Netflix

V listopadu konečně vstoupila do produkce druhá řada temného fantasy seriálu Sandman, přičemž by podle předběžných odhadů mělo natáčení skončit v srpnu. Po dlouhém čekání si můžeme prohlédnout první upoutávku, která odhaluje nejenom návrat některých známých postav, ale zároveň představuje i nové.

První řada temného fantasy seriálu Sandman, který vznikl na motivy komiksového hitu Neila Gaimana, vstoupila na Netflix v roce 2022. V jedenácti dílech jsme mohli sledovat, jak Morfeus neboli Pán snů (Tom Sturridge) padl do zajetí, což způsobilo, že se jeho svět proměnil v jeden velký chaos. Po dlouhých sto letech se mu podařilo dostat na svobodu, přičemž se okamžitě pustil do obnovování svého světa, Snění.

Netflixu trvalo neuvěřitelné tři měsíce, než dal druhé řadě zelenou. Přestože se jednalo o poměrně úspěšnou první řadu, nemůžeme se streamovacímu gigantu v tomto divit, jelikož pouhých 43 % uživatelů zhlédlo všechny díly během prvních čtyř týdnů od uvedení.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NATÁČENÍ SERIÁLU SANDMAN POKRAČUJE. NA TEMNÝ PŘÍBĚH AUTOR POPRVÉ POMYSLEL PŘI SNĚHOVÉ BOUŘI PŘED 36 LETY

Oficiální účet Sandmana na X, dříve Twitter, sdílel novou upoutávku na druhou řadu. Z Věčných se na scénu vrací Pán snů, Smrt (Kirby Howell-Baptiste), Touha (Mason Alexander Park) a Zoufalství (Donna Preston).

Poprvé si můžeme prohlédnout vzhled nových postav, mezi které patří Adrian Lester jako Osud, Esmé Creed-Miles jako Delirium a Barry Sloane jako Destrukce.

Osud jako slepý mnich žije ve své říši, což je neustále měnící se labyrint. Ačkoli ví, co se stalo a stane se, nemůže svým sourozencům jako nejstarší z Věčných nic říct. Delirium, dříve známá jako Rozkoš, je dětinská, extrémně vznětlivá a hloupá, i když občas dokáže mluvit racionálně. Neustále mění svůj vzhled a ráda říká, co si myslí. Jako nejmladší z rodiny Věčných patří mezi jednu z nejoblíbenějších postav celé série.

Destrukce je v pořadí čtvrtý nejstarší z Věčných. Přestože se v první řadě neobjevil, padla v ní o něm zmínka, jelikož jeho sourozenci o něm hovořili jako o Marnotratném. Ačkoli má ztělesňovat vše destruktivní, je pohledným mužem libujícím si v umění. Poté, co mu došlo, že lidé se o svou zkázu dokážou postarat sami, opustil svou říši.

PSALI JSME TAKÉ: UNIKLY PRVNÍ FOTKY ZE 4. ŘADY ZAKLÍNAČE. GERALT V PODÁNÍ HEMSWORTHA ODPOVÍDÁ POSTAVĚ VÍCE NEŽ OBROVITÝ CAVILL

To je celá rodina Věčných. Fanoušci si nyní pokládají otázku, zda jim tvůrci seriálu dopřejí scénu, během které se celá rodina schází na večeři. Vzhledem k tomu, že je dvojka stále v produkci, nelze předpokládat, že se jí dočkáme ještě letos. Čekání na ni si můžeme zpříjemnit sledováním vydařeného spin-offu Mrtví mladí detektivové.


Zdroje: Oficiální účet Sandmana na X, Netflixer, ScreenRant, What‘s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.