Bridgertonovi se vrátí ještě letos. Jedna z hlavních hvězd však bude chybět

Foto: Lian Daniel / Netflix

Třetí série Bridgertonových by měla na Netflix dorazit během letošního roku. Některé oblíbené tváře už v ní ale bohužel neuvidíme. Jednou z nich je i oblíbená hvězda první série a představitelka Daphne Bridgerton.

Phoebe Dynevor v seriálu Bridgertonovi hrála Daphne, nejstarší dceru rodiny, která si svůj románek prožila hned v první řadě. Ve druhé už měla pouze vedlejší roli, ale na obrazovce jsme ji mohli spatřit docela často. Nyní v rozhovoru pro Variety sdělila, že třetí řada už se bude muset obejít bez ní. Pro ScreenRant tvrzení znovu potvrdila. nevyvrátila však, že by se mohla vrátit do seriálu někdy později, pokud by o to byla požádána.

Foto: Netflix/Liam Daniel

Bridgertonovi jsou seriále, který je založen na oblíbené knižní sérii od autorky Julie Quinn. Každá řada seriálu se zaměřuje na jiný pár. Zatímco v první si milostný románek užívali Daphne a vévoda Simon, druhá se soustředila na Anthonyho Bridgertona a Kate Sharmu. Nadcházející třetí řada se zaměří na Penelope a Colina Bridgertona. Už letos.

Ještě před tím se ale Netflix chystá vydat také spin-off seriálu nazvaný Queen Charlotte: Bridgerton Story. Limitovaná série se zaměří na jednu z nejpopulárnějších postav seriálu Bridgertonovi a fanoušci se konečně dozví příběh královny Charlotty, nesmlouvavé panovnice, která vzbuzovala zvědavost svými postranními pohledy a šňupáním tabáku. Více jsme psali zde.

Foto: Netflix/Liam Daniel

Zdroje: Variety, Screenrant

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.