Květnové hity na Netflixu: Láká na emocionálně strhující drama, robotické sci-fi s Jennifer Lopez i 3. řadu Bridgertonových

Michaela Pašková
Foto: Liam Daniel/Netflix

V květnu uživatele Netflixu opět čeká mnoho novinek, přičemž streamovací gigant doporučuje, aby se lidé zaměřili na 5 určitých kousků. Na své si přijdou fanoušci obrovského seriálového hitu, fotbaloví nadšenci anebo milovníci sci-fi žánru. Co dodat, po zklamání v podobě druhé části Rebel Moon je načase, aby si streamer vylepšil pověst.

Začneme hned 2. května americkým dramatem Muž na vrcholu (A Man in Full), pod kterým je podepsán David E. Kelley, chlapík, jenž stojí za hity Sedmilhářky a Advokát. Seriál natočený podle bestselleru New York Times, jehož autorem je Tom Wolfe, bude pojednávat o atlantském realitním magnátovi, který čelí náhlému bankrotu. Své impérium mocný muž samozřejmě bude bránit před těmi, kdo se jeho pádu na dno budou snažit využít ve svůj prospěch.

Další den Netflix poté uvede třetí řadu reality show Makléři z Orange County (Selling the OC). Stejně jako v předešlých řadách se kromě luxusních nemovitostí můžeme těšit na nejrůznějších večírky a pořádnou drbárnu. Vypadá to, že někdo bude mít pořádný problém, protože ještě nikdy neprodal žádný dům.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NAPROSTO FANTASTICKÝ SERIÁL, CHVÁLÍ DIVÁCI DUCHAŘSKOU DETEKTIVKU, KTERÁ DORAZILA NA NETFLIX. ZHLÉDNOUT NĚKOLIK DÍLŮ NARÁZ NENÍ PROBLÉM  

Od prodeje nemovitostí se 8. května přesuneme k dokumentárnímu snímku Finále: Útok na Wembley (The Final: Attack on Wembley), který bude pojednávat o dni, jenž má mnoho Angličanů vryto do paměti. Poprvé od roku 1966 se anglickému fotbalovému týmu povedlo probojovat do finále velkého turnaje, což samozřejmě vzbudilo obrovský zájem. Takový, že lidé zapomínali na omezení spjatá s pandemií a dělali vše pro to, aby se na stadion dostali. A to i bez potřebných lístků.

Očekávaným pokračováním seriálového hitu je první část třetí řady Bridgertonovi (Bridgerton), která tentokrát bude sledovat příběh Penelope a Colina. Nový diamant sezóny se rozhodně postará o pořádný rozruch a přitáhne na sebe pozornost všech. Konečně i její milovaný si uvědomí, že už dávno není jeho nejlepší přítelkyní, ale něčím daleko víc. Otázkou ovšem je, jestli mu Penelope dá šanci. No, samozřejmě, že ano, ale k radosti nás všech ho dost potrápí.

PSALI JSME TAKÉ: TOP 5 BRITSKÝCH KRIMI SERIÁLŮ NA NETFLIXU PODLE ČESKÝCH DIVÁKŮ: PŘÍBĚH SKUTEČNÉHO SÉRIOVÉHO VRAHA NEBO HIT S 91% HODNOCENÍM

Měsíc zakončíme sci-fi snímkem Atlas, v němž bude Jennifer Lopez jako datová analytička pronásledovat odpadlického robota. I přes negativní postoj k umělé inteligenci bude nucena spoléhat se na program sídlící v robotickém obleku, který je nastaven tak, aby ji udržel naživu. Pomáhat mu v tom ovšem jen tak nebude.


Zdroje: video Novinky na Netflixu / květen 2024, Netflixer, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.