Bridgertonovi klepou na dveře. Nicola Coughlan alias Penelope přiznává, že ji 3. řada trochu děsí

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Premiéra první části třetí řady seriálu Bridgertonovi (Bridgerton) se blíží a spolu s ní i romance mezi Penelope a Colinem. Nicola Coughlan zatím stála vždy ve stínu. Jak si začíná zvykat na spoustu pozornosti a komentáře od fanoušků série? Je to pro ni nové, ale řekla o tom i něco víc.

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) je dalším diamantem sezóny. Chce se dobře vdát, aby mohla žít svůj dvojí život a vymanila se z područí matky. V tom případě je však na ni upřena veškerá pozornost, na což není zvyklá. Sebedůvěře jí musí učit Colin (Luke Newton). Jak je to však doopravdy? Má z 3. řady obavy i Nicola?

V rozhovoru pro Harper’s Bazaar prozradila, že ji to donutilo vystoupit z komfortní zóny a postavit se tváří v tvář světlu. „Hlavní rozdíl je v tom, že v prvních dvou řadách byla Pen vedlejší postavou, takovou divnou holkou v koutě, ale tentokrát je v centru dění,“ vysvětlila.

ČTĚTE TAKÉ: SCÉNKY JAKO ZE ŠKOLNÍ BESÍDKY A ŽENSKÉ JAKO TOTÁLNÍ PIPINY, HODNOTÍ DIVÁCI DALŠÍ ČESKÝ PROPADÁK, KTERÝ MÍŘÍ NA NETFLIX

Později poznamenala, že je pro ni mnohem těžší, když se na ni upírá více očí, a dodala, že ji příjemně překvapila reakce fanoušků na upoutávky ze třetí série. „Připravila jsem se na hrozné komentáře, ale když byly velmi pozitivní, byla jsem v šoku. Byla jsem z toho nervózní, protože ten seriál je známý a sledují ho stovky milionů diváků. Když pak vidím, že na něj lidé reagují pozitivně, znamená to pro mě všechno,“ uvedla.

Nicola je sice vyděšená z pozornosti, názorů a počtu očí, které ji budou v nadcházejících měsících sledovat v Bridgertonových, ale nakonec to bere s nadhledem. „Ve finále mě to prostě nutí vystoupit ze stínu. Ač mě to děsí, jsem hrdá na práci, kterou jsem odvedla, na lidi, se kterými jsem spolupracovala, a na ty krásné věci, které jsme společně natočili,“ řekla na závěr.

První část třetí řady Bridgertonových bude mít premiéru 16. května. Druhé části se diváci dočkají 13. června.

Zdroj: Harper’s Bazaar, Hello!, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.