Akční krimi od Guye Ritchieho, které se pyšní 88 % na ČSFD nebo hrůzostrašná bitva s drakem aneb 6 novinek, které dorazily na Netflix

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Pohodlně se usaďte, protože si pro nás Netflix tento týden, kromě jiného, připravil dvě velmi očekávané novinky a jedno životopisné drama, které je zřejmě tím nejžhavějším seriálem, jaký kdy na Netflixu byl. Je totiž o hvězdě filmů pro dospělé.

Nepolepšovna: Podvody, sekty, únosy

V Americe mají žně nejrůznější organizace, které slibují rodičům, že napraví takzvanou svéhlavou americkou mládež. Po šokujícím táboře, ve kterém byly děti za nejrůznější prohřešky fyzicky trestány a docházelo k sexuálnímu zneužívání, si Netflix ve své nové dokumentární sérii posvítil na Akademii Ivy Ridge. Jednalo se o internátní školu, ve které dospělí drasticky omezovali svobodu dospívajících. Ve škole, která fungovala na byzantském principu zásluh, nesměli studenti mluvit, usmívat se, komunikovat s vnějším světem nebo chodit ven.

Více jsme psali zde.

Dokonalý švih (2. řada)

Druhá řada dokumentárního seriálu ze zákulisí golfu je konečně tady. Na rozdíl od úspěšné první řady, ve které se producenti snažili divákům vysvětlit, jak fungují profesionální golfové turnaje, se v pokračování vrhli přímo do roztržky mezi PGA Tour a LIV Golf a sledovali, co vedlo ke kontroverznímu Ryder Cupu v Itálii.

Supersex

Životopisné drama plné erotických scén zpracovává život italského hřebce, který už v mládí snil o kariéře v porno průmyslu. Rocco Siffredi, který se pyšní 23 cm v rozkroku a neukojitelným sexuálním apetitem, se v pouhých 19 letech vydal na swingers party, jež odstartovala jeho kariéru. Zatímco rozvíjel své fetiš nápady, zálibu v BDSM a velmi rychle přitvrzoval v dominantním stylu, lidé doslova prahli po tom, aby jeho šokujících scén mohli vidět více. Supersex ukazuje jeho život, cestu, která nebyla vždy jednoduchá i pskalí, která jeho kariéra přinášela.

Více jsme psali zde.

ARA San Juan: Ztracená ponorka

Argentinský dokumentární seriál se nejenom snaží zodpovědět otázku, která od roku 2017 nedává mnohým spát, ale zároveň uctít památku 44 členů posádky ponorky ARA San Juan. V listopadu 2017 z radaru argentinského námořnictva zmizela ponorka, což okamžitě spustilo obrovskou pátrací akci. Diváci dokumentu se ponoří do vyšetřování, ve kterém se námořní experti, vojenští představitelé a rodiny pohřešovaných snaží zjistit, co se vlastně toho osudného dne stalo.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: FILMOVÝ BŘEZEN NA NETFLIXU: POHÁDKA, JAKOU SVĚT NEVIDĚL, SCI-FI NATOČENÉ V ČESKU NEBO REMAKE NEJNAPÍNAVĚJŠÍHO AKČNÍHO THRILLERU VŠECH DOB

Gentlemani

Akční komedie Guye Ritchieho, která na pokladnách kin vydělala 115 milionů dolarů, se dočkala svého spin-offu, v němž se vše točí kolem Eddieho Hornimana. V rámci dědictví po otci si tento muž, který je součástí britské aristokracie, přišel na pořádný balík peněz. Netrvalo dlouho, než si uvědomil, že rozsáhlé venkovské panství není obyčejným sídlem, ale v podstatě konopným impériem, po kterém touží řada postav britského zločineckého podsvětí. Ve snaze ochránit před nimi svou rodinu Eddie přistoupil na jejich zločineckou hru. Čím vím je však do všeho vtahován, tím více životu na hraně zákonu přichází na chuť.

Více jsme psali zde.

Mladá dáma

Jedním z nejočekávanějších letošních snímků je akční fantasy film, ve kterém jako princezna Elodie září herečka Millie Bobby Brown, představitelka slavné Jedenáctky z hitu Stranger Things. Princeznu, která souhlasila se sňatkem s krásným princem, nečekaly pohádkové líbánky. Velmi rychle si uvědomila, že se stala obětí královské pasti, v rámci které ji její nová rodina nabídla jako splátku královského dluhu děsivému drakovi. Aby mladá princezna v jeskyni plné hrotů a ohně přežila, musí se spolehnout na svůj důvtip a vůli.

Více jsme psali zde.

Zdroje: Netflix, Netflixer, Sortira Paris, GolfWeek

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.