5 novinek, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu: Třešničkou na dortu je apokalyptický thriller, ve kterém se bude doslova bortit svět

Foto: Netflix

První adventní týden je u konce a my tu pro vás opět máme pár novinek, které si Netflix pro své diváky v uplynulém týdnu připravil. Pokud jste je ještě nestihli vidět, můžete si je pustit třeba o víkendu. Nechybí několik vánočních titulů nebo krimi. Třešničkou na dortu je ovšem apokalyptický thriller Nech svět světem.

Mír v Marseille

Mír v Marseille sleduje policejního kapitána a jeho obávaný tým, kteří se doslova dřou z kůže, aby zatkli nejhoršího zločince v Marseille a zabránili mu tak v krvavé lázni. Během výkonu své práce se policisté pohybují na hraně zákona, přičemž jim není cizí rozdávat rány a vyhrožovat zločincům.

Více jsme psali zde.

Vánoce jako obvykle

Poté, co Thea Evjen překvapila svou norskou rodinu svým novým přítelem z Indie, ho musí přes vánoční prázdniny přimět, aby zapadl. Celoživotní tradice se ohýbají ve všech směrech, jak se zářivé barvy Bollywoodu střetávají s chladnou norskou zimou.

Můj život s Walterovic kluky

Romantické drama vypráví příběh o dospívání. Patnáctiletá Jackie Howard poté, co při tragické nehodě ztratila svou rodinu, opouští svůj privilegovaný a řádný život v New Yorku a stěhuje se na venkov v Coloradu, aby byla se svou opatrovnicí – nejlepší přítelkyní své matky Katherine, která se svým manželem Georgem vychovává deset dětí. Zatímco se Jackie zabydluje ve svém novém, chaotickém venkovském domě, je odhodlaná se soustředit na svůj sen dostat se na Princeton. A přitom si láme hlavu city ke dvěma velmi odlišným bratrům Walterovým: spolehlivému knihomolovi Alexovi a tajemnému a utrápenému Coleovi. Jak se Jackie snaží proplouvat svým novým životem, hrozí, že city a napětí, které se snaží popírat, všechno zkazí. Podaří se jí zůstat věrná sama sobě, a přesto najít lásku a užít si romantiku?

Pitomý Vánoce, 2. řada

Nezadaná zdravotní sestra v první řadě seriálu příbuzným namluvila, že s někým chodí, a teď zoufale potřebuje do Vánoc nějakého přítele sehnat. A má na to pouhých 24 dní! Po úspěchu první série se Giannina vrací. Zdá se, že konečně může čelit svým prvním Vánocům s partnerem. Ale opět to budou Vánoce, které zamíchají kartami a Gianna se bude muset vypořádat s novým problémem mezi tisíc nečekanými událostmi.

Nech svět světem

Amanda (Julia Roberts) a její manžel Clay (Ethan Hawke) si pronajmou na víkend luxusní dům i se svými dětmi Archiem (Charlie Evans) a Rose (Farrah Mackenzie). Jejich dovolenou však naruší dva cizinci G. H. (Mahershala Ali) a jeho dcera Ruth (Myha’la), kteří se zničehonic objeví uprostřed noci a hledají útočiště před kybernetickým útokem. Ten je každou minutou silnější a děsivější a donutí všechny přijmout, co jim hroutící se svět nachystá.

Více čtěte zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.