Brazilský seriál Jen když je to z lásky vypráví o zlomených srdcích, snech a slávě. Vše je zabalené do hudebního stylu sertanejo

Eva Lenská
Foto: Netflix

Říká se, že nikdo na světě netrpí pro lásku tak jako Brazilci, a největším důkazem toho je hudební styl sertanejo a také nový seriál od Netflixu, který dostal název Jen když je to z lásky. Jednu z hlavních rolí si v něm zahrála i půvabná brazilská zpěvačka Agnes Nunes.

Deusa (Lucy Alves) a Tadeu (Filipe Bragança) se do sebe zamilují a rozhodnou se založit kapelu s názvem Só se for por amor. Jakmile však začnou být úspěšní, Deusa dostane nabídku začít sólovou kariéru. Jelikož se oba vydávají odlišnými cestami, jejich vztah to neblaze ovlivní, a kapela začne hledat novou zpěvačku. V tu chvíli se na scéně objeví tajemná Eva (Agnes Nunes), která chce, aby její texty a písně nazpívala nějaká velká hvězda. 

Seriál Jen když je to z lásky ( Só Se for por Amor/Only For Love) pro Netflix produkovala společnost Coração da Selva. O režii se postaraly Ana Luiza Azevedo, Gisele Barroco a Joana Mariani. Scénář má na svědomí Luciano Patrick.

Můžeme se těšit na spoustu krásných písniček, velkou porci romatiky a brazilské vášně. Nebudou chybět ani taneční čísla, nekonečné sny a touhy.

Seriál má šest epizod a na Netflixu bude dostupný 21. září.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.