5 novinek, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu: Apokalyptický thriller ve stylu The Last Of Us nebo podivná vánoční komedie

Foto: Kim Jeong Won/Netflix © 2023

Na Netflix dorazila opět řada novinek a pokud se o víkendu chystáte zasednout před své televizní obrazovky nebo notebooky a něco si pustit, určitě si z nich něco vyberete. Nechybí apokalyptický thriller plný monster, romantické drama ani vánoční komedie.

Na maděru

Seriál sleduje elitní jednotku speciálních sil, která zmaří smrtelnou hrozbu v Las Vegas a svůj úspěch následně oslaví alkoholem, drogami a sexem. Jakmile ovšem zjistí, že bomba, kterou zneškodnili, byla falešná, bujaré veselí okamžitě skončí. Záchrana světa zní pro běžného smrtelníka už tak dost těžce. Dokážete si však představit, jak náročné by to bylo po šílené noci v Las Vegas? Vzrušující a nadmíru akční komediální seriál Na maděru se tak rýsuje jako spojení filmových sérií Mission: Impossible a Pařba ve Vegas.

Více jsme psali zde.

Rodinná rošáda

Jess a Bill Walkerovi se snaží udržet svou rodinu jednotnou, protože jejich děti jsou už starší, samostatnější. Zkrátka pro ně nejsou rodiče prioritou. Když se však náhodně zapletou se světem astrologie, probudí se s prohozenými těly, a to zrovna v den, který je nejdůležitější v životě každého z nich. Dokážou se sjednotit, aby získali povýšení, podepsali nahrávací smlouvu, zvládli pohovor na vysokou a prošli fotbalovou zkouškou?

TAKÉ JSME PSALI: VÁNOČNÍ KLASIKA V NOVÉM KABÁTĚ: POPULÁRNÍ POHÁDKA PYŠNÁ PRINCEZNA SE DOČKÁ MODERNÍ VERZE

Sladký domove!

V první řadě se samotářský středoškolák a jeho sousedé snažili ze všech sil přežít a zůstat lidmi. Neznámá choroba totiž způsobovala, že se lidé měnili v krvežíznivé zrůdy požírající lidské maso. Bylo to hrozné! Virus byl čirým zlem. Ačkoli už jsme zvyklí na koronavirus, takovou zombie pandemii bychom určitě zažít nechtěli. Obyvatelé zchátralého bytového komplexu však díky ní ukázali své světlé i temné stránky. I v pokračování hlavní hrdinové čelí zákeřným monstrům. Na baseballovém stadionu začnou společně přežívat lidé z celého světa. Ohrožují je příšery zvenčí a také zrůdné touhy některých z nich.

Více jsme psali zde.

Hra na oliheň: Výzva, 2. část

Na Netflixu nedávno vyšla první část soutěžní reality show Hra na oliheň: Výzva inspirovaná světově úspěšným jihokorejským seriálem Hra na oliheň. Celkem 456 soutěžících z celého světa v pořadu bojuje o astronomickou výhru 4,56 milionu dolarů. Vzhledem k tomu, že se jedná o soutěžní pořad spojený se seriálem, zřejmě nikoho nepřekvapí, že se soutěžící museli účastnit více mně stejných her, divákům dobře známých. Nyní je konečně venku i druhá část soutěže. Na poslední si budeme muset počkat do 6. prosince.

TAKÉ JSME PSALI: DIVÁKY POBUŘUJE REALITY SHOW HRA NA OLIHEŇ. NAŠTVANÍ JSOU PŘITOM VĚTŠINOU JEN DÍKY VLASTNÍ BLBOSTI

Virgin River, 5. řada 2. část

Druhá část 5. řady se odehrává během vánočních svátků a obsahuje pouze dvě epizody. Obě jsou celkem odlehčenější než předchozí díly. Děj se zaměřuje na Jacka a Mela, kteří se snaží vypátrat biologického otce Mel. Ve Virgin River se také koná každoroční soutěž o nejlepší osvětlení vánočního stromku.

ČTĚTE TAKÉ: ČEŠI NATOČILI DALŠÍHO ADEPTA NA PROPADÁK ROKU. NA FILMU PODLE BESTSELLERU JANY BERNÁŠKOVÉ NENECHALI DIVÁCI ANI KRITICI NIT SUCHOU

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.