Spojení Mission: Impossible a Pařby ve Vegas do jednoho filmu? Elitní jednotka speciálních sil v něm bude pořádně Na maděru

Michaela Pašková
Foto: Ursula Coyote/Netflix

Streamovací gigant mistrně vytváří fenomenální seriály a podle všech indicií by se dalším hitem mohla stát akční komedie Na maděru (Obliterated). Tvůrci úspěšného seriálu Cobra Kai opět spojili své síly a nechali v Las Vegas řádit elitní tým speciálních jednotek, jejíchž příslušníci nejsou zrovna střízliví.

Přestože herecké obsazení nového akčního seriálu Na maděru nečítá áčkové umělce, jeho tvůrci jsou hvězdní. Josh Heald, Jon Hurwitze a Hayden Schlossberg stojí za akčním hitem Cobra Kai, který na ČSFD v hodnocení dosahuje velmi slušných 87 procent. Za kameru novinky se navíc postavil Abraham Martinez, jenž je proslulý svou prací na filmu Spider-Man 3.

Seriál Na maděru sleduje elitní jednotku speciálních sil, která zmaří smrtelnou hrozbu v Las Vegas a svůj úspěch následně oslaví alkoholem, drogami a sexem. Jakmile ovšem zjistí, že bomba, kterou zneškodnili, byla falešná, bujaré veselí okamžitě skončí.

Záchrana světa zní pro běžného smrtelníka už tak dost těžce. Dokážete si však představit, jak náročné by to bylo po šílené noci v Las Vegas? Vzrušující a nadmíru akční komediální seriál Na maděru se tak rýsuje jako spojení filmových sérií Mission: Impossible a Pařba ve Vegas.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Recenze: John Wick zabíjel propiskou, jeho ženská verze to zvládla konzervou. Korejci Baletkou opět dokázali, že jsou mistři akčních thrillerů

Elitní jednotka speciálních sil v akčním seriálu Na maděru.
Foto: Netflix

„Celé město bude vymazáno, pokud náš tým nenajde a nedeaktivuje jaderné zařízení. Na nalezení bomby je jen krátký časový úsek, a jak hodiny tikají, tým bude muset překonat smrtící hrozby, které proti němu pracují. A k tomu také obrovské množství alkoholu a dalších látek, které mají v těle,“ uvedl Hayden Schlossberg pro Tudum.

Josh Heald doplnil, že i když jsou takzvaně nejlepší z nejlepších, budou mít co dělat, aby se dokázali vrátit do akce s tím vším, co jim koluje v systému. „Zlikvidovat padouchy je mnohem těžší, když se potýkáte s rozmazaným viděním, zpomaleným myšlením, sníženou koordinací, nevolností, hladem, žízní a kontrolou močového měchýře,“ vysvětlil.

V traileru lze vidět, že pro příslušníky týmu bude opravdu obtížné se dát vůbec dohromady, natož zvládnout náročný úkol. Pokud ovšem neuspějí, bude Las Vegas stejně jako oni na maděru. Žánrové zařazení seriálu je výstižné, protože je zřejmé, že nás čeká spousta akce, a ještě více humoru.

PSALI JSME TAKÉ: 5 skvělých akčních filmů, které si hned teď můžete pustit na Netflixu

Herečka Shelley Henning, která jako Malia Tate zářila ve fantasy seriálu Vlčí mládě, ztvární v týmu drsňačku Avu, a Nick Zano příslušníka Navy SEAL, jenž se řídí svým instinktem. Amerického herce můžete znát ze sitcomu Co mám na tobě ráda a seriálů Arrow a Legendy zítřka. Herecké obsazení dále čítá jména jako jsou Terrence Terrell, Paola Lázaro, Kimi Rutledge, Eugene Kim, C. Thomas Howel, Alyson Gorske a Carl Lumbly.

Všech osm epizod seriálu Na maděru vstoupí na Netflix 30. listopadu.


Zdroje: Tudum, Screen Rant, What´s on Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.