Myslíte si, že znáte Davida Beckhama? Netflix vás v novém dokumentu o fotbalové legendě vyvede z omylu

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Už za pár dní Netflix uvede dokumentární minisérii BECKHAM, prostřednictvím které bude představen život jednoho z nejoslavovanějších a nejsledovanějších sportovců všech dob. David Beckham je typ světoznámého sportovce, o kterém si všichni myslí, že už ho znají a nemůže je ničím překvapit. Za milovníkem fotbalu se toho ovšem skrývá více, než si umíte představit.

Je to už něco málo přes rok, co Netflix oznámil, že pracuje na dokumentární minisérii BECKHAM pojednávající o fotbalové legendě. Ze skromných dělnických poměrů vzešla megastar, která už přes třicet let ovlivňuje fanoušky po celém světě. Teprve jako sedmnáctiletý mladík se David Beckham připojil k Manchesteru United. Na hřišti překvapoval svým nadšením a odhodláním zvítězit.

Veřejnost nevěděla, co si o něm má myslet. Na jedné straně byl oslavovaným fotbalistou a na druhé hezkým klukem randícím se členkou Spice Girls. Za jedenáct let, během kterých hrál Beckham za Manchester United, domohl svému týmu k tomu, aby se stal tím nejlepším. Přesto se to neobešlo bez vážných neúspěchů. Na nechvalně proslulé finále mistrovství světa v roce 1998 asi jen tak někdo nezapomene. I po letech ho mnozí viní z toho, že právě díky jeho červené kartě Anglie tehdy prohrála. David Beckham se ovšem nevzdal a jak říká v traileru minisérie, nezastavil se.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Mladíkovi zničila život i kariéru dívka, která nikdy neexistovala. Šílený příběh v dokumentární sérii Neslýchané představil Netflix

Navzdory ohromné pověsti Beckhama jako sportovce a osobnosti popkultury jen málokdo dostal příležitost poznat muže stojícího za tímto jménem. Čtyřdílná dokumentární minisérie BECKHAM oscarového režiséra Fishera Stevense a producenta Johna Battseka umožní fanouškům nahlédnout pod image sportovce, kterého média milují a mají potřebu rozebírat každičký detail jeho života.

Těšit se můžete na jedinečný pohled do soukromí Davida Beckhama, díky čemuž zjistíte, jakým ve skutečnosti je. Ochuzeni nebudete o rozhovory s rodinou, přáteli a spoluhráči. Produkce dokumentární minisérie nezapomněla ani na jeho nákupní a úklidové návyky.

PSALI JSME TAKÉ: 5 legendárních MMA zápasníků, kteří by si zasloužili dokument na Netflixu, jako McGregor

David Beckham není jedinou hvězdou, o které Netflix natočil v poslední době dokument. V letošním roce se svého dokumentu dočkali Conor McGregor, Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone.

Dokumentární minisérie BECKHAM vystoupí na Netflix už 4. října.


Zdroje: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.