Sylvester Stallone s manželkou na premiéře filmu Sly pobouřili diváky svým vzhledem i výroky

Foto: Netflix

Ikona sportovců a jeden z nejpopulárnějších herců s italskými kořeny se konečně vlastního dokumentu. Po Arnoldovi Schwarzeneggerovi je to Sylvester Stallone, kdo ukáže celému světu svůj životní příběh a Netflixu. Jeho dokument Sly měl nyní světovou premiéru, kam herec dorazil v doprovodu manželky.

Téměř 50 let baví Sylvester Stallone lidi svými filmy. Od Rockyho přes Ramba po Postradatelné. V novém dokumentu Netflixu nazvaném jeho přezdívkou SLY se rozpovídá o své kariéře, osobním životě a každodenní inspiraci.

V sobotu měl dokument, který v listopadu dorazí i na Netflix (přesné datum premiéry zatím nebylo zveřejněno), světovou premiéru na filmovém festivalu v Torontu. Tuto událost si samozřejmě nenechala ujít ani jeho hlavní hvězda, sedmasedmdesátiletý Stallone, který dorazil společně se svou o 22 let mladší manželkou Jennifer Flavin.

Pár vypadal, že je jejich manželská krize zažehnána. Před rokem přitom do světa vykřikovali, že se rozvádějí. Herec si pak nechával tetování s podobiznou Jennifer předělat na psa. Podle diváků to ale zřejmě byla celé fraška, díky které chtěli manželé jen propagovat svou reality show The Family Stallone a právě dokument Netflixu Sly. Kromě toho je spousta lidí v komentářích u článku magazínu Daily Mail označovala za voskové figuríny, kvůli jejich vizáži.

V dokumentu Sly budou moci diváci nahlédnout do zákulisí profesního i do osobního života populárního herce, scenáristy, producenta a režiséra dvakrát nominovaného na Oscara. Podle prvních recenzí je dokument uctivým vyprávěním o cestě Sylvestra Stallonea ke slávě a hlubokým vhledem do jeho života. Akční hvězda v něm na kameru vypráví spoustu skvělých příběhů, které budou prý diváky bavit i pokud nejsou jeho zarytými fanoušky.

Zdroje: Netflix, RadarOnline, DailyMail, Rotten Tomatoes, The Star

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.