6 filmových a seriálových novinek, které můžete o víkendu sledovat nejen na Netflixu. Zaradují se fanoušci Star Wars i Adama Sandlera

Star Wars: Ahsoka, Foto: ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM. (cut)

Čeká nás deštivý víkend, a tak se pojďme podívat, co nového ke sledování si pro nás streamovací platformy v čele s Netflixem připravily. Nadšení budou jistě fanoušci StarWars, krimi ale také si na své přijdou příznivci herce Adama Sandlera.

Ragnarok

Děsivý norsko-dánský mytologický seriál Ragnarök – Konec světa (Ragnarök) se se vrátil se 3. řadou. Ragnarök je příběh o dospívání nejen pro mladé, který vychází z nového a překvapivého úhlu pohledu na severskou mytologii. Seriál se odehrává v malém fiktivním městečku Edda, které se nachází ve velkolepé a dechberoucí norské krajině. Příběh se točí kolem jeho obyvatel, kteří možná nejsou těmi, za koho se vydávají. Spolu s postavami prožíváme drasticky se měnící svět – tání pólů, teplé zimy, prudké lijáky. Někdo by mohl říct, že směřujeme k dalšímu Ragnaröku, tedy konci světa. Pokud někdo včas nezasáhne.

Třetí řada norského hitu na Netflixu přistála 24. srpna.

Kdo je Erin Carterová?

Erin Carterová vede zdánlivě obyčejný a klidný život. Je Britka žijící v uzavřené komunitě nedaleko Barcelony a živí se jako učitelka dějepisu. Má milujícího manžela Jordiho a roztomilou dcerku. Na první pohled prostý život této třicetileté ženy změní jedno loupežné přepadení v supermarketu. Pachatele téměř ubije k smrti a jelikož byly zapnuty kamery, má se čeho bát. Lupič ji poznal a její pečlivě skrývaná tajemství začnou vycházet na povrch, stejně jako její pravá identita. To samozřejmě ohrozí její rodinu, kterou musí ochránit.

Krimi minisérie měla na Netflixu premiéru 24. srpna.

Ahsoka

Seriál se odehrává po pádu Impéria a sleduje příběh bývalé rytířky Jedi Ahsoky Tano, která je na stopě nebezpečí, jež ohrožuje zranitelnou galaxii. Ahsoka se poprvé objevila v pilotním filmu k seriálu Klonové války jako mladá otravná padawanka Anakina Skywalkera a její postava nebyla mezi fanoušky oblíbená. Je Togrutka pocházející z planety Shili a příběh o její planetě, zvycích a matce Pav-ti jsme mohli vidět v první epizodě seriálu Star Wars: Příběhy rytířů Jedi.

Na Disney Plus nyní dorazily první dva díly seriálu a postupně budou každý týden vycházet další.

Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!

Komedie s Adamem Sandlerem natočená podle románu Fiony Rosenbloom sleduje Stacey Friedman, která se připravuje na jednu z nejdůležitějších událostí ve svém mladém životě, kterou je bat micva. Ale před velkým dnem přistihne svou nejlepší kamarádku Lydii Katz, jak se líbá s Andym Goldfarbem. Zrada způsobí, že Stacey prohlásí větu, která je inspirací k podivnému názvu: „Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!“ Zajímavostí je, že si ve filmu zahrály dcery i manžela Adama Sandlera.

Film můžete zhlédnout na Netflixu.

Flash

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost.

Film je nově dostupný na HBO Max od 25. srpna.

A jak to bylo dál

Nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max navazuje na ikonický seriál vysílaný v letech 1998–2004. Nové pokračování nazvané A jak to bylo dál… sleduje nerozlučné přátelství Carrie, Mirandy a Charlotte na jejich složité životní cestě po padesátce a také životy dalších nových postav. Samozřejmě nechybí dechberoucí módní kreace, které seriál tak proslavily.

Poslední díl druhé řady vyšel ve čtvrtek 24. srpna, nyní je tedy na HBO Max kompletní.

Zdroje: Netflix, Disney Plus, HBO MAX

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.