Velké finále plné zvratů: Fanoušci Papírového domu označují emocionální konec za geniální

Foto: Netflix

V pátek 3. prosince se dočkal finále španělský seriál Papírový dům (Money Heist/La Casa De Papel). Fanoušci jsou s druhou polovinou páté řady spokojeni a označují ji za geniální. Dokonce si mnozí oblíbili dlouho nenáviděnou postavu Aliciu Sierru v podání Najwy Nimri.

Pozor, článek obsahuje spoilery!

Papírový dům se dostal až do finále. V pátek 3. prosince měla premiéru druhá polovina závěrečné řady. Španělský seriál zanechal ve svých divácích mnoho emocí. Posledních pět epizod bylo plných zvratů. Jedním z těch, které rozhodně stojí za zmínku, je spojení Profesora s komisařkou Aliciou.

Zatímco už trailer odhalil, že se bude Profesor muset vzdát a vstoupit do banky, fanoušky překvapilo, že tím, kdo převzal velení v jeho nepřítomnosti, byla právě Alicia, která se vydala hledat ukradené zlato.

Foto: Tamara Arranz / Netflix

Mnozí diváci v internetových diskusích psali, že konec seriálu splnil jejich očekávání. Podle nich dostaly postavy konec, jaký si zasloužily. Někteří se dokonce vyjádřili, že jsou rádi, že tvůrci Papírového domu nezkazili fanouškům seriálu konec jako tvůrci Hry o trůny.

Přestože Papírový dům nadobro skončil, Netflix oznámil, že se připravuje spin-off o postavě Berlína, kterého hraje Pedro Alonso, a na Netflix dorazí v roce 2023.

Zdroj: Netflix, Internetové diskuse, Hindustan Times,

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.