Adam Sandler na Netflix míří s židovskou komedií. Zahrála si v ní celá jeho rodina

Foto: Scott Yamano/Netflix

Další zářez na paži Adama Sandlera pro Netflix. Už 25. srpna dorazí jeho nová komedie Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu! (You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah). Jde o stejnojmennou adaptaci románu o dospívání od Fiony Rosenbloom z roku 2005.

Adam Sandler na Netflixu vydává jeden nový film za druhý a jejich spolupráce pokračuje i nadále. Tentokrát přichází s židovskou komedií Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!, která je adaptací románu o dospívání od Fiony Rosenbloom z roku 2005.

Herec má s bat micva dokonce nedávnou osobní zkušenost. V květnu minulého roku měla tento židovský náboženský obřad totiž jeho 13letá dcera. V seriálu si shodou okolností zahraje téměř celá hercova rodina. Kromě manželky Jackie se ukážou i obě dcery Sunny a Sadie.

Foto: Netflix

Román sleduje Stacey Friedman, která se připravuje na jednu z nejdůležitějších událostí ve svém mladém životě, kterou je bat micva. Ale před velkým dnem přistihne svou nejlepší kamarádku Lydii Katz, jak se líbá s Andym Goldfarbem. Zrada způsobí, že Stacey prohlásí větu, která je inspirací k podivnému názvu: „Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!

Před pár dny Netflix k filmu vydal také trailer.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.