Obyčejná učitelka skrývá temné tajemství, které ji může připravit o rodinu. Na Netflix míří nový krimi seriál plný napětí a akčních scén

Eva Lenská
Foto: Netflix

Co se stane, když obyčejná mladá učitelka, manželka a matka, sejme v supermarketu lupiče? Na tuto otázku nám spolehlivě odpoví nová krimi minisérie Netflixu s názvem Kdo je Erin Carterová? (Who is Erin Carter?). Tuto novinku má na svědomí produkční společnost, která stojí za populárním seriálem Koruna. Tvůrci slibují, že o napětí a drsné bitky nebude nouze.

Erin Carterová (Evin Ahmad) vede zdánlivě obyčejný a klidný život. Je Britka žijící v uzavřené komunitě ve Španělsku nedaleko Barcelony a živí se jako učitelka dějepisu. Má milujícího manžela Jordiho (Sean Teale) a roztomilou dcerku Harper (Indica Watson).

Na první pohled prostý život této třicetileté ženy změní jedno loupežné přepadení v supermarketu. Pachatele téměř ubije k smrti a jelikož byly zapnuty kamery, má se čeho bát. Lupič ji poznal a její pečlivě skrývaná tajemství začnou vycházet najevo, stejně jako její pravá identita. To samozřejmě ohrozí její rodinu, takže musí bojovat, aby ji ochránila.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 5 westernů na Netflixu: Od oscarových kousků až po legendárního psance Jesseho Jamese

Foto: Netflix

Minisérii, jež se měla původně jmenovat Palomino, mají na svědomí scenárista Jack Lothian, který se podílel na seriálech Doktor Martin a Protiúder, Andy Harries, Naula O’Leary, Rob Bullock a Sharon Hughff. O režii se postarali Bill Eagles a Ashley Way.

Dle upoutávky se můžeme těšit na intriky, lži, akční scény a nemilá překvapení. Hrdinka už není jenom matka, manželka a učitelka. Je někým záhadným a má na rukou krev. Kdo je tedy Erin Carterová? Dejte seriálu šanci a zjistíte to.

Krimi minisérie Kdo je Erin Carterová? má na Netflixu premiéru 24. srpna.

Zdroj: What’s on Netflix, The economic times, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.