Na Netflix míří nový thriller říznutý černou komedií. Dívka s maskou ukáže krvavé scény a odhalí mnoho tajemství

Eva Lenská
Foto: Jun Hea-sun/Netflix

Na Netflix míří jihokorejský seriál Dívka v masce (Mask Girl). Pořad je natočený podle stejnojmenného webového komiksu určeného jen pro dospělé. Otázkou je, zda se bude Netflix daného narativu držet, aby přilákal diváky, nebo si netroufne příliš provokovat. 

Kim Mo Mi je obyčejná úřednice. Když byla malá, snila o tom, že bude vystupovat na jevišti. S přibývajícími léty sice zošklivěla v tváři, na své atraktivní tělo ale může být stále pyšná. Po pracovní době si tedy nasazuje masku a v živém vysílání vystupuje jako dívka s maskou. Netuší ale, že se tak zaplete do nepředvídaného incidentu a dokonce se stane podezřelou z vraždy.

ČTĚTE TAKÉ: Jennifer Lopez se vyžívá v rolích drsňaček. V novém thrilleru bude bojovat s umělou inteligencí

Hrdinka má také samozřejmě ctitele. Kolega z práce Joo Oh Nam má komplexy ze svého vzhledu, a tak dívku v masce obdivuje. Když zjistí, kým ve skutečnosti je, do Mo Mi se zamiluje. Zároveň se s ní zaplete do zločinu a nakonec propadne posedlosti. Jeho matka se projeví jako pěkná zrůda, která se neúnavně snaží odhalit minulost a pravou identitu hrdinky.

Webový komiks, podle kterého je seriál natočen, se těšil velké popularitě. Nabízel totiž nepředvídatelné zvraty, vysmíval se posedlosti krásou, a tak nějak nenuceně mísil thriller s černou komedií. Upoutávka naštěstí slibuje to samé. Jihokorejci, kteří jsou známí svým kladným postojem k plastickým operacím, tentokrát vsadili na nejasné hranice mezi dobrem a zlem, děsivé scény, cákance krve, vraždy a dokonce šoupli hrdinku do vězení. A nejpíš se dočkáme i té zmíněné plastiky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Obyčejná učitelka skrývá temné tajemství, které ji může připravit o rodinu. Na Netflix míří nový krimi seriál plný napětí a akčních scén

Sedmidílný seriál natočil režisér Kim Yong Hoon a do hlavních rolí byli obsazeni Go Hyun Jung, Nana, Ahn Jae Hong, Yeom Hye Ran a Choi Daniel.

Dívka v masce bude mít na Netflixu premiéru již 18. srpna i s českým dabingem.

Zdroje: What’s on netflix, Naver, AsianWiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.