Nový sitkom ukáže, jak se žije mezinárodním studentům na koleji v Koreji. Nestojí to za to

Anež Štefanová
Zdroj: Netflix

Nestojí to za to (So Not Worth It) je korejský sitkom, ve kterém se dostaneme trochu pod pokličku životu na mezinárodní vysokoškolské koleji v Jižní Koreji. Jak takový život na koleji vypadá? A stojí to vůbec za to?

Co se stane, když se na mezinárodní vysokoškolské koleji v Jižní Koreji sejdou Američan, Thajka, Švéd, Korejec, co předstírá, že není Korejec, a syn majitele sítě restaurací z Austrálie? Pořádný chaos je zaručen.

Na mezinárodní koleji se setkává celkem zajímavá parta lidí. Švéd Hans (Joakim Björn Sörensen) až moc lpí na dodržování všemožných pravidel a byl by kvůli jejich porušení schopný udat i kamaráda. Thajka Minnie (Minnie ze skupiny (G)-Idle) je posedlá sledováním korejských dramat a dokonce se z  nich i naučila mluvit severokorejským dialektem. Korejský student Hyunmin (Han Hyunmin) na mezinárodní koleji nemá co dělat, ale stejně se rozhodne předstírat, že je cizinec, aby se tam dostal. Jamie (Shin Hyunseung), napůl Korejec a Američan, je ze začátku poměrně rezervovaný a snaží se v Koreji žít normální život.

Zdroj: Netflix

Když se do toho přimíchají i syn vlastníka řetězce restaurací Sam (Choi Youngjae z GOT7) z Austrálie, playboy Terris (Terris Brown), ostrá Carson (Carson Allen), která se s ničím nepáře a nebojí se si zanadávat, a asistentka Sewan (Park Sewan), tak to není už jen chaos, ale doslova blázinec.

V sitkomu můžeme sledovat každodenní radosti a strasti zahraničních studentů v Koreji, jejich trable se vztahy a spoustu zajímavých zážitků, kterými si projdou. I přesto, že občas mají pocit, že to za to nestojí, začínají každý nový den s energií a jdou si za svým snem.

Na tvorbě sitkomu pracovali známí producenti, kteří stvořili například seriály Nonstop a High Kick. Pokud hledáte něco nenáročného a chcete se dobře pobavit, pak tenhle sitkom bude pro vás to pravé.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.