5 nových filmů a seriálů na Netflixu, mezi kterými je i válečný film natočený v Česku nebo akčňák s Arnoldem

Foto: Netflix

I tento týden byl Netflix poměrně štědrý a přišel se spoustou novinek. My jsme opět vybrali několik z nich. Tentokrát si můžete pustit náboženský horor o albínských dvojčatech, švédskou komedii, kterou ocení hlavně dámy, akční komedii s Arnoldem Schwarzenenggerem anebo válečné drama, které se točilo i v Česku.

Tin & Tina

Píše se rok 1981 a Lola ve svůj svatební den začne krvácet a potratí. Doktoři jí oznámí, že po těžkém potratu už pro ní další těhotenství nebude možné. Upadá do těžké deprese, ve které je několik měsíců, než ji manžel Adolfo přesvědčí, aby z nedalekého kláštera adoptovali dítě. Vyhlídnou si albínská dvojčata s hudebním talentem Tina a Tinu. Rodinnou idylku však naruší zjištění, že dvojčata jsou náboženští fanatici, kteří doslovně vykládají Bibli, a to bez ohledu na následky. Jejich posedlost Kristem, Bohem a spásou mění poklidný život v peklo plné strachu.

Více jsme psali zde.

Oběť/Podezřelá

Mladou ženu sexuálně napadne muž. Když ale sebere veškerou odvahu vše nahlásit na policii, odejde sama s trestem. Zní to neuvěřitelně? To samé si zpočátku říkala i mladá americká novinářka, která se v novém krimi dokumentu Obeť/Podezřelá vydala po stopách obětí sexuálního násilí, kterým policie hodila klacky pod nohy.

Více jsme psali zde.

FUBAR

Otec a dcera zjistí, že oba už léta dělají pro CIA a jejich vztah je jedna velká lež. Vlastně se vůbec neznají, ale zničehonic musí opravdu táhnout za jeden provaz. Seriál FUBAR je hlavně o tom, jak to chodí mezi příbuznými. Rodinná pouta v něm řádně prověří mazaní špióni z celého světa, ale nebude nouze ani o pořádnou akci a spoustu legrace.

Více jsme psali zde.

Krev a zlato

Dezertéra Heinricha zastaví po cestě za dcerou hlídka SS. Pověšeného na stromě ho pak na poslední chvíli zachrání odvážná farmářka Elsa. A protože je spojuje nenávist ke společnému nepříteli, pustí se oba do boje za spravedlnost a budoucnost svých rodin. V nedaleké vsi je však ukryt zlatý židovský poklad, kterého se chtějí zmocnit nacisté. Začíná napínavé pátrání a je jasné, že vesničané poklad rozhodně nechtějí přenechat esesákům. Napínavé a krvavé pátrání po židovském pokladu ale odhalí i hodně hořká tajemství.

Více jsme psali zde.

Rok, kdy jsem začala masturbovat

Hanna je ambiciózní kariéristka, které táhne na čtyřicet, a proto by chtěla druhé dítě. Jenže její partner se cítí poněkud upozaděn, a rozejde se s ní. Doposud měla všechno, a teď je bez muže i bydlení. Nakonec přijde i o práci. Co jí pak v životě zbyde, když kvůli stresu začne mít problémy i s kamarádkou? Cestou k nápravě všeho špatného je masturbace! Hrdinka švédské komedie ovšem není žádná padavka. Vždycky byla podvědomě naprogramována na úspěch a tak věří, že se nakonec zase postaví na vlastní nohy. Její úsilí okořeněné orgasmy má však za následek především řadu trapných situací a drobných katastrof.

Více jsme psali zde.

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.