Arnold Schwarzenegger je zpátky v akci: V traileru k nové akční komedii nakopává zadky a panikaří z vibrátoru

Foto: Christos Kalohoridis/Netflix © 2023

Arnold Schwarzenegger je zpátky v akci v nové akční komedii FUBAR. Osmidílný seriál, ve kterém hraje agenta CIA v důchodu, bude mít na Netflixu premiéru už 25. května. Trailer ukazuje, že to bude pořádná jízda!

Arnold Schwarzenegger jen tak do důchodu nepůjde. Přiznal, že se ho již delší dobu lidé vyptávali, kdy opět natočí nějakou akční komedii, jako jsou Pravdivé lži. A tak se jim to pokouší splnit. Už 25. května totiž na Netflix dorazí akční komediální seriál FUBAR, ve kterém si 75letý herec zahrál hlavní roli. Podle jeho slov se diváci budou bavit a Arnie ukáže, že i ve vyšším věku dokáže stále bravurně nakopávat zadky. To ostatně dokazuje už v prvním traileru, který Netflix vydal 19. dubna.

Seriál pro Netflix vytvořil Nick Santora a stojí za ním produkční společnost Skydance Television. Samotný Arnold Schwarzenegger se kromě hlavní role zhostil i pozice výkonného producenta. V seriálu si dále zahráli Monica Barbaro, Milan Carter, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris, Fabiana Udenio a Gabriel Luna.

O čem je FUBAR?

Otec a dcera zjistí, že oba už léta dělají pro CIA a jejich vztah je jedna velká lež. Vlastně se vůbec neznají, ale zničehonic musí opravdu táhnout za jeden provaz. Seriál FUBAR je hlavně o tom, jak to chodí mezi příbuznými. Rodinná pouta v něm řádně prověří mazaní špióni z celého světa, ale nebude nouze ani o pořádnou akci a spoustu legrace.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.