6 filmů a seriálů, které nově dorazily na Netflix: Pořádně napínavé krimi thrillery i česká komedie

Foto: Lander Larranaga/Netflix

I tento týden si Netflix pro své diváky přichystal řadu nových seriálů a filmů. Tentokrát si na své přijdou milovníci napětí, pro které jsou zde hned dva nadějné temné thrillery. Mladé dámy jistě potěší romantická komedie s oblíbenou hrdinkou a milovníci reality show si zase mohou vychutnat pořádné drama z Hollywoodu.

Věrná až za hrob

Dvě nejlepší kamarádky Bodil a Isabel si občas vyjedou na prodloužený víkend na belgické pobřeží. Během těchto výletů si navzájem poskytují alibi, aby zamaskovaly nevěru. Jednoho dne ale Isabel zmizí a vše nasvědčuje tomu, že jde o zločin. Jakmile policie zahájí vyšetřování a manželé obou žen přijedou do Belgie, Bodil se stále více zaplétá do sítě lží, kterou si s Isabel pečlivě vybudovaly.

Více jsme psali zde.

Jako hrob

Sergio Ciscar jako nezletilý zavraždil své rodiče. Šest let na to je propuštěn z vězení, ale celou dobu nepromluvil ani slovo. Nespolupracoval s policií, soudci ani vychovateli. Motiv zločinu a záměry, které měl, jsou tedy stále pro všechny záhadou. Určením jeho potenciální nebezpečnosti pro společnost je pověřena mladá psychiatrička Ana Dussel, která se svým týmem mladíka ve dne i v noci tajně sleduje jako zvíře v kleci.

Více jsme psali zde.

XO, Kitty

Seriál sleduje příběh samozvané odbornice na lásku Kitty. Poté, co sledovala rozkvět lásky své sestry, zatoužila po vlastním dobrodružství. Nicméně ji čeká vystřízlivění. Život prostě není peříčko, a ne vždy dopadnou věci tak, jak si přejeme. Zatímco Kitty pracuje na dosažení svého cíle, že romantická linka nebude jediným výrazným tématem seriálu. Mladá dívka totiž zjišťuje, že její zesnulá matka kdysi navštěvovala stejnou střední školu. Takže kromě získání svého přítele si Kitty umane poznat krásy Jižní Koreje a jít ve stopách své mámy.

Více jsme psali zde.

Anna Nicole Smith: Neznáte mě

Anna Nicole Smith neprožívala zrovna nejšťastnější dětství ani dospívání, ale nakonec si splnila svůj sen a stala se velkou hvězdou. Kariéru započala v roce 1992 v Playboyi a hned o rok později se stala Playmate roku. Na vrchol slávy ji vyhoupla spolupráce s Guess Jeans. V devadesátých letech byla chvíli snad nejslavnější ženou na světě. Ovšem její sláva brzy pohasla i s jejím životem. Ten skončil velice tragicky.

Více jsme psali zde.

Makléři z Hollywoodu

Luxusní nemovitosti a velké drama, to je svět populární reality show Makléři z Hollywoodu, která na Netflix dorazila už se svou šestou řadou a novými dramaty. Realitní makléři The Oppenheim Group se vracejí s elegantními nabídkami střešních bytů, střety osobností a těhotenstvím. Diváci se v nejnovějším pokračování ní dozvědí, jak to bylo Christine a jejím podplácením a jak se Jason vyrovnává s rozchodem s Chrishell.

Pánský klub

Na terapii pro eroticky závislé začne docházet pět zcela odlišných mužů, kteří své problémy nezvládají řešit sami. Tuto nesourodou pětici si vezme na starost krásná, ale ne příliš zkušená terapeutka Linda, které se skupinová terapie brzy vymkne z rukou. Sezení s klienty naberou nečekaný spád. Diváky čeká umně poskládaná mozaika zcela neuvěřitelných příběhů.

Více jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.