XO, Kitty je tady. Očekávaný spin-off romantického hitu Všem klukům, které jsem milovala má konečně trailer

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Pět let po premiéře prvního filmu Všem klukům, které jsem milovala se Netflix vrací k příběhu jedné z postav. Kitty Covey, nejmladší ze sester, si získala srdce diváků stejně rychle jako samotný děj oblíbeného snímku. Nikoho zřejmě nepřekvapí, že už za pár dní se na Netflixu objeví spin-off XO, Kitty.

Seriál XO, Kitty bude sledovat příběh samozvané odbornice na lásku. Diváci, kteří původní filmy Všem klukům viděli, jistě ví, že právě Kitty (Anna Cathcart) dala dohromady Laru Jean a Petera. Poté, co sledovala rozkvět lásky své sestry, zatoužila Kitty po vlastním dobrodružství. Nicméně ji čeká vystřízlivění. Život prostě není peříčko, a ne vždy dopadnou věci tak, jak si přejeme.

V březnu Netflix zveřejnil exkluzivní první ukázku k seriálu. V klipu mohou diváci vidět, jak se Kitty, která značně vyrostla, snaží o to, aby se mohla přestěhovat z Portlandu do Jižní Koreje za Daem (Minyeong Cho), přítelem na dálku.

Zveřejněný trailer obsahuje několik archivních záběrů z filmů a navazuje přesně tam, kde vybraný úryvek skončil. Kitty byla přijata na jihokorejskou školu a od svého otce (John Corbett) a Triny (Sarayu Blue) si vymínila svolení ji navštěvovat. Po příletu do Soulu se však Kitty dozvídá, že její přítel Dae si našel přítelkyni. Náročnou cestu ale nepodnikla pro nic za nic, a proto se rozhodne ho získat zpět.

Zatímco Kitty pracuje na dosažení svého cíle, trailer napovídá, že romantická linka nebude jediným výrazným tématem seriálu. Mladá dívka totiž zjišťuje, že její zesnulá matka kdysi navštěvovala stejnou střední školu. Takže kromě získání svého přítele si Kitty umane poznat krásy Jižní Koreje a jít ve stopách své maminky.

Scénář spin-off seriálu XO, Kitty, napsala Jenny Han, autorka série Všem klukům. O režii se postarala Jennifer Arnold. Vedle výše zmíněného hereckého obsazení se v seriálu objeví Anthony Keyvan, Peter Thurnwald, Gia Kim, Sang Heon Lee, Michael K Lee, Regan Aliyah, Yunjin Kim, Jocelyn Shelfo a Théo Augier.

Deset dílů XO, Kitty bude na Netflixu už 18. května.


Zdroje: Netflix, Teen Vogue, COLLIDER

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.