Podvádět se nevyplácí. Nizozemský thriller u diváků sklidil velké ovace a teď míří na Netflix

Eva Lenská
Foto: Millstreet Films

Na Netflix míří nizozemský krimi thriller Věrná až za hrob (Faithfully Yours) pojednávající o dvou kamarádkách, které si s věrností nikdy hlavu moc nelámaly. Ale co když se jim podvádění manželů jednoho dne vymstí? Snímek od režiséra Andrého van Durena slibuje napětí a dostatek dějových zvratů. Určitě mu zkuste dát šanci.

Dvě nejlepší kámošky Bodil (Bracha van Doesburgh) a Isabel (Elise Schaap) si občas vyjedou na prodloužený víkend na belgické pobřeží. Během těchto výletů si navzájem poskytují alibi, aby zamaskovaly nevěru. Důkladně vymýšlejí všechny detaily, aby jejich muži na tyto mimomanželské radovánky nikdy nepřišli.

Když ale Isabel náhle zmizí, vše nasvědčuje tomu, že jde o zločin. Jakmile policie zahájí vyšetřování a manželé obou žen přijedou do Belgie, Bodil se stále více zaplétá do sítě lží, kterou si s Isabel pečlivě vybudovaly.

ČTĚTE TAKÉ: Válečný příběh ověnčený Pulitzerovou cenou míří na Netflix. První upoutávka je vytvořena naprosto jedinečným způsobem

V Nizozemsku měl thriller premiéru vloni 22. prosince a u diváků zaznamenal velký úspěch. Může se také pochlubit cenou Gouden Film, jež v Amsterdamu převzaly představitelky hlavních hrdinek. Kromě nich si ve filmu zahráli také Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Matteo Simoni, Hannah Hoekstra a Sofie Decleir.

Snímek Věrná až za hrob bude na Netflixu dostupný od 17. května.

Zdroj: IMDb, cinemagazine, Nederlands Film Festival

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.