5 nových filmů a seriálů, které si můžete pustit na Netflixu. Od drsných thrillerů až po nostalgickou podívanou

Foto: Netflix

Netflix poslední měsíc přidává jeden thriller za druhým. Je vidět, že tento žánr je u diváků celkem oblíbený, protože se většina okamžitě dostává do TOP 10 nejsledovanějších titulů. I během posledního týdne není o thrillery nouze. Ale na své si přijdou i milovníci romantických komedií a Strážci vesmíru se zase postarají o nostalgickou podívanou, která vás vrátí do dětství.

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy

Protože to bude v srpnu přesně třicet let od odvysílání první epizody, Netflix si pro fanoušky seriálu připravil překvapení v podobě 30. speciální řady nazvané Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy. V novém seriálu se Strážci střetnou tváří v tvář známé hrozbě z minulosti, kterou bude Rita Repulsa. Uprostřed globální krize jsou znovu povoláni, aby se stali hrdiny, které svět potřebuje. Do hry se vrací původní strážci z předchozích sérií. Jde spíše o nostalgickou podívanou, která potěší všechny, kteří na tomto hitu vyrůstali.

TAKÉ JSME PSALI: Terapie homosexuality, vražda nebo zděšené matky: Skandály, které provázejí legendární Strážce vesmíru

Diplomatické vztahy

Psychologický thriller sleduje kariérní diplomatku, která získala vysoce postavenou pozici. Moc o ni ale nestojí a ani si nevěří. Vláda Spojených států ji pověřila, aby uprostřed mezinárodní krize sloužila jako velvyslankyně USA ve Spojeném království. Má to však negativní dopad na její manželství i politickou budoucnost. Kate bude muset zmírnit mezinárodní krize, navázat strategická spojenectví v Londýně a přizpůsobit se svému novému místu v centru pozornosti.

Surové diamanty

Noah Wolfson je vzpurný syna mocného židovského obchodníka s diamanty, který se vzdal ultraortodoxního života, ale vrací se, aby zachránil rozpadající se byznys své rodiny. Po návratu do Antverp zjišťuje, že se jeho bratr zapojil do temných obchodních jednání s pochybnými lidmi, kteří tvořili kdysi mocný byznys jeho rodiny. Sám je vtažen do nebezpečného světa zločinu, když se snaží zachránit podnikání a osobní zájmy své rodiny. Za seriálem stojí scénárista a režisér hitu Netflixu Fauda. Yuval Yefet a Rotem Shamir tentokrát stvořili kriminální drama odehrávající se na pozadí ultraortodoxní židovské komunity.

Více jsme psali zde.

V sevření

Tento měsíc se s žánrem thriller na Netflixu roztrhl pytel. Další kousek pochází z Turecka a vypráví o páru z Istanbulu, který uteče před skandálem do malého přímořského městečka, kde plánuje začít nový život. Nakonec ale budou čelit nečekanému peklu. Jeden z místních mu polož Yalinovi otázku: „Řekněte mi, pane Yaline, máte chuť na lov?“ Přiznáním, že ničemu ohledně lovu nerozumí, zpečetil osud svůj i své ženy. Oba se totiž pro místní stanou cílem lovu.

Více jsme psali zde.

Turistický průvodce láskou

Manažerka cestovky Amanda se vydá na tajnou misi do Vietnamu, aby získala přehled o tamním turistickém ruchu. Přijíždí akorát během oslav lunárního nového roku. Brzy se vydá na cestu sebepoznání a zamiluje se do svého průvodce Sinha, ačkoliv se ještě nedávno vzpamatovávala z předchozího vztahu. Společně se pak rozhodnou změnit trasu zájezdového autobusu, aby prozkoumali život a lásku mimo vyšlapané cesty. Nic ale nemůže jít tak hladce. Jedno nečekané překvapení může všechno pokazit.

Více jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.