Na Netflix míří napínavý turecký thriller V sevření s pořádně znepokojivým trailerem

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Jen ti nejodvážnější filmoví fanoušci mohou v naprostém klidu sledovat thrillery. Horory se často zaměřují na krveprolití a děj u nich mnohdy dost vázne, ale za to thrillery jsou obohaceny o konflikty, nečekané zvraty a napětí. Při jejich sledování se ocitáte na pokraji sil a máte chuť všechno rozkopat. U tureckého filmu V sevření (Chokehold / Boga Boga) to rozhodně nebude jiné.

Turecké seriály se v zámoří těší oblibě. Z velké části je tomu tak díky zobrazované kultuře a silným rodinným vazbám. Turci se však zaměřují nejenom na romantické seriály, u kterých bychom mohli říci, že na žebříčku popularity vystřídaly telenovely, ale rovněž thrillery a akční filmy.

Námětem nejnovějšího tureckého thrilleru V sevření je snaha o přežití páru z Istanbulu. Režisérem tureckého thrilleru, jehož scénář napsal Hakan Gunday, je Onur Saylak. Film plný napětí se dočká své světové premiéry na 42. ročníku istanbulského filmového festivalu, který se koná od 7. do 18. dubna. Následně bude umístěn na Netflixu.

Hlavní role ve filmu tvární Kıvanç Tatlıtuğ a Funda Eryiğit.

TAKÉ JSME PSALI: 10 napínavých thrillerů, které si hned teď můžete pustit na Netflixu

O čem je seriál V sevření?

Pár z Istanbulu uteče před skandálem do malého přímořského městečka, kde plánuje začít úplně nový život. Přestože Yalin se svou milovanou plánoval všechno hodit za hlavu, bude čelit nečekanému peklu. Jeden z místních mu položí jednoduchou, ale za to pořádně záludnou otázku: “Řekněte mi, pane Yaline, máte chuť na lov?” Přiznáním, že ničemu ohledně lovu nerozumí, zpečetil Yalin nejenom svůj osud, ale i osud své milované. Nyní si musí dávat pozor na každého z místních obyvatel, protože cílem lovu není zvěř, ale oni sami.

Skoro dvouhodinový film bude na Netflixu dostupný od 21. dubna v původním znění s českými titulky.


Zdroj: Netflix, OPENMEDIAHUB

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.