Nový akčňák na Netflixu nečekaně vede ve sledovanosti nejen v Česku. V TOP 10 se objevil v 93 zemích

Foto: Dan Power/Netflix © 2023

Minulý týden dorazil na Netflix desetidílný americký seriál o spiknutí v Bílém domě. Akční thriller Noční agent se vyšplhal do TOP 10 nejsledovanějších nejen v Česku. Během prvních několika dní zaznamenal 168,7 milionů hodin zhlédnutí.

Série, kterou vytvořil Shawn Ryan a je založena na stejnojmenném románu Matthewa Quirka, na Netflix dorazila 23. března a během prvních několika dní zaznamenala 168,7 milionů hodin zhlédnutí. Podle Netflixu se jedná o třetí nejlepší premiérový týden v počtu zhlédnutí 1. řady originálního seriálu streamera. V TOP 10 nejsledovanějších se objevil dokonce v 93 zemích.

Více jsme o seriálu psali zde.

Dobře se daří také fantasy Světlo a stíny. Jeho 2. řada se i tento týden udržela na 2. místě v TOP 10. Nové díly dokázaly dosáhnout 55 milionů zhlédnutí oproti 50 milionům zhlédnutí týden předtím. Mezitím 4. řada YOU klesla z prvního místa na 3. místo s 30 miliony zhlédnutími.

TAKÉ JSME PSALI: Nejtoxičtější seriál Netflixu bude nadobro končit, ale láká na nezapomenutelný závěr

Dobře se daří také prvním 5 epizodám 4. řady reality show Love Is Blind s 25,52 miliony zhlédnutími. Drží se na 4. příčce. Epizody 6 až 8 budou mír premiéru 31. března, následovat budou epizody 9 až 11. Ty se na Netflixu objeví 7. dubna a poslední epizoda pak 14. dubna.

Dokumentární série Masakr ve Waco, která je také na Netflixu nováčkem, získala pak 21,5 milionů zhlédnutí.

Zdroj: Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.