Nejtoxičtější seriál Netflixu bude nadobro končit, ale láká na nezapomenutelný závěr

Foto: Netflix

Joe Goldberg příští rok zabije naposledy. Ačkoliv už to vypadalo, že čtvrtá řada YOU (TY) je poslední, Netflix nakonec oznámil, že bude ještě pátá. Tou však příběh nejtoxičtější seriálové postavy skončí.

Čtvrtá řada YOU, která byla vydána ve dvou částech, byla zasazena do Londýna, kde si Joe, tentokrát jako Jonathan Moore, našel novou lásku. V druhé polovině nastal masivní zvrat a všechno, co jsme si mysleli v první části, bylo úplně jinak. Pro Joea vše vypadá dost dobře… ale jak jeho představitel Penn Badgley říká: „Není na cestě k vykoupení.“

Čtvrtá série skončila momentem, kdy se Joe spolu s bohatou dědičkou Kate vrátil do New Yorku, kde začala první řada. Kruh se uzavře! Jestli jste si mysleli, že čtvrtá řada byla plná zvratů, počkejte si na pátou.

„Jsme nadšení a zároveň trochu vyděšení – když víme, jak to všechno pro Joea Goldberga skončí. Ale jedna věc je jistá: čeká vás nezapomenutelný konec,“ láká diváky Peter Friedlander, viceprezident Scripted Series Netflixu pro USA a Kanadu.

Showrunnerka Sera Gamble, která byla se seriálem od premiéry v roce 2018, se rozhodla z projektu odejít, aby se mohla věnovat své další práci. „Jsem šťastná, že jsem mohl pracovat s umělcem tak nadaným a přemýšlivým, jako je Penn Badgley,“ uvedla. Její místo nyní obsadí producenti Michael Foley a Justin W. Lo, kteří jsou se seriálem taktéž od jeho začátku.

Na datum vydání páté řady si ještě budeme muset počkat, už teď ale víme, že to bude někdy v roce 2024.

Zdroje: Tudum, Cosmopolitan, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.