Dojemné drama je aktuálně nejsledovanějším seriálem Netflixu. Z trůnu sesadilo Dahmera i Vidím vás

Foto: Aaron Epstein/Netflix

Ryan Murphy byl sesazen z trůnu. Seriál Od nuly převzal minulý týden otěže a stal se aktuálně nejsledovanějším sériálem na Netflixu. Předběhl tak hororové Vidím vás i Dahmera.

Dramatický seriál Od nuly se Zoe Saldañou v hlavní roli o umělkyni, která si v Itálii zažije romantiku s kuchařem, zaznamenal během druhého týdne na Netflixu 72,02 milionu hodin sledování. Umístil se tak v žebříčku TOP 10 v 84 zemích.

Ve třetím týdnu od svého vydání se seriál Vidím vás dostal na 2. místo. Celkově seriál zvládl více než 340 milionů zhlédnutých hodin. Murphyho seriál o sériovém vrahovi Dahmer také ve svém posledním týdnu zaznamenává působivá čísla. Do teď nashromáždil více než 865 milionů hodin zhlédnutí za prvních 28 dní od vydání, čímž se umísťuje na 2. místě mezi nejsledovanějšími seriály Netflixu v angličtině.

Zatímco Dahmer minulý týden předvedl silný výkon, byl to Kabinet kuriozit Guillerma del Tora, který si ve svém debutovém týdnu vysloužil třetí místo v žebříčku s 49,95 miliony zhlédnutími. Na čtvrtém místě je pak třetí série reality show Láska je slepá s 42,07 miliony hodin.

Více o seriálu vidím vás jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.