Podle skutečné události: Vyšel nejohavnější seriál tohoto měsíce o proslulém sériovém vrahovi

Foto: Netflix

Na Netflixu právě přistál napínavý thriller s názvem DAHMER – Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera. Desetidílná minisérie se zaměřuje na příběh proslulého sériového vraha, který kvůli selhání systému řádil více než deset let.

DAHMER – Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story) je minisérie, kterou spoluvytvořil Ryan Murphy. Zaměřuje se na Dahmerovo vraždění, oběti a selhání policie, jež umožnilo jednomu z nejznámějších amerických sériových vrahů pokračovat v jeho řádění více než deset let.

Dahmer, kterého zde ztvárnil Evan Peters, je jedním z nejznámějších sériových vrahů v historii. V letech 1978 až 1991 zavraždil 17 lidí, rozřezal je a zabýval se nekrofilií a kanibalismem. Zatímco trailer obsahuje některé děsivé náznaky Dahmerových zločinů, Netflix představuje Příběh Jeffreyho Dahmera jako seriál, který se soustředí méně na děsivé detaily vražd a více na okolnosti, které je obklopují.

Hraní Dahmera je pro Petersovu kariéru docela zlom. Herec hrál různé role v několika sériích American Horror Story a poslední roky jsme ho mohli vídat především jako člena vesmíru Marvel. Hrál Quicksilvera ve filmech X-Men: Budoucí minulost a X-Men: Apokalypsa. Tuto roli si pak zopakoval překvapivě i v seriálu Disney Plus WandaVision.

Zdroje: Polygon, RollingStone

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.