10 nejlepších červnových novinek, které jsou na Netflixu v češtině

Foto: Netflix

S dalším měsícem přichází i řada zajímavých novinek, na které se můžete podívat na Netflixu. Tady je seznam 10 vybraných seriálů a filmů, které si můžete v červnu na streamovací platformě pustit s českým dabingem nebo titulky. Řada z nich už je venku!

Interceptor

Armádní důstojnice JJ Collins (Elsa Pataky) musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. V obležení neznámých teroristů se rozhodne udělat vše, co je v jejích silách, aby udržela řídicí centrum v bezpečí. Film slibuje plno drsných bojů, akce a intenzivních přestřelek.

Na Netflixu od 3. června.

Více jsme psali ZDE.

Životní trefa

Ve filmu Životní trefa hraje Sandler Stanleyho Sugarmana, hledače talentů pro basketbalový tým Philadelphia 76ers. Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty, objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Tím je Bo Cruz, kterého si zahrál útočník Utah Jazz Juancho Hernangómez. Stanley nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA.

Na Netflixu od 8. června.

Více jsme psali ZDE.

Důvěrnost

Sexuální nahrávka političky se slibnou budoucností, která unikla do světa médií, je katalyzátorem příběhu, který vypráví o životech čtyř žen, jež jsou nuceny se pohybovat na tenké hranici mezi tím, co patří do veřejného a soukromého života. Kde jsou hranice naší intimity? Co se stane s našimi životy, když se naše soukromí stane předmětem rozhovorů všech? Právě na tyto otázky seriál odpovídá.

Na Netflixu od 10. června.

Více jsme psali ZDE.

Jennifer Lopez: Poločas

Poločas nabízí pohled do soukromí Jennifer Lopez a odhaluje její odvahu a odhodlanost, díky nimž je tak výjimečná. Film symbolicky otevírá druhou polovinu jejího života a ukazuje, čím si jako Hispánka, matka a umělkyně prošla, když vzala svoji kariéru do vlastních rukou a pustila se do věcí, na kterých opravdu záleží. Jde o více než jen o jednoduchý koncertní deník. Dokument nabízí pohled do zpěvaččina soukromého života. Fanoušci se díky němu budou moci podívat do zákulisí, kam se oko běžného smrtelníka normálně nedostane. V Halftime nám Jennifer dá nahlédnout za oponu.

Na Netflixu od 14. června.

Více jsme psali ZDE.

Láska a anarchie

Po dvou letech konečně Netflix přišel s pokračováním. V druhé sérii se nově rozvedená Sofie snaží vytvořit život pro sebe a Maxe. Kvůli nepředvídaným událostem se místo toho ocitne uprostřed životní krize, což má samozřejmě také obrovské důsledky na její vztah s Maxem. Nic není tak, jak doufali. Zároveň se malé nakladatelství Lund & Lagerstedt ze všech sil snaží vypořádat s velmi tradičním literárním světem a zorientovat se v nových příležitostech, které dnešní společnost nabízí. Netrvá dlouho a začnou vznikat konflikty mezi starým a novým, mezi velkým uměním a finanční realitou. Ale co je správné a špatné, co je normální a nenormální a co je skutečně skutečné? A záleží na tom vůbec? Uprostřed všeho toho zmatku se nachází hlavní postavy, které se snaží najít smysl lásky, života a sebe sama.

Na Netflixu od 16. června.

Více jsme psali ZDE.

Spiderhead

Ve filmu Spiderhead od Netflixu hraje Chris Hemsworth vizionáře Steva Abestiho, který provozuje futuristickou věznici. Místo toho, aby byli zavřeni, se vězni mohou volně potulovat po strohých bílých chodbách – než je Steve hodí do prosklené místnosti a napumpuje drogou, která údajně pomáhá k jejich vykoupení.

Na Netflixu od 17. června.

Více jsme psali ZDE.

Umbrella Academy

Zatímco rodina Hargreevesových předvádí své superhrdinské schopnosti, třetí série je postaví do zcela bezvýchodné situace. V podstatě se ukázalo, že členové Umbrella Academy vstoupili do alternativního vesmíru, ve kterém je jejich bydliště nyní domovem Sparrow Academy.

Na Netflixu od 22. června.

Více jsme psali ZDE.

Láska & gelato

Lina se vydává do Itálie, aby splnila poslední přání své zesnulé matky a poznala svého otce. Krásy Toskánska ji však neokouzlí. Nemá náladu ani na pláže a ani na slavné památky. Nejraději by se vrátila domů. Proč by měla poznat otce, který se o ni celých šestnáct let nezajímal?

Pak se k ní ale dostane deník její matky z doby, kdy žila v Itálii. Lina najednou odhaluje kouzelný svět plný tajných románků, umění a malých zastrčených pekáren. Nově objevený svět ji inspiruje k tomu, aby se vydala po stopách své matky a odhalila tajemství, které bylo příliš dlouho skryto. Toto tajemství změní vše, co věděla nejen o svých rodičích, ale dokonce i o sobě samé.

Na Netflixu od 22. června.

Více jsme psali ZDE.

Včela na mušce

Tatínek Trevor je milý, ale dost nemotorný. Získá novou práci jako hlídač. Jeho prvním úkolem je pohlídat luxusní sídlo plné neocenitelných uměleckých děl, vzácných aut a rozkošného psa Cupcakea. Ale když na scéně přistane včela, dokáže Trevor udržet vše pod kontrolou, nebo jejich drsná rivalita povede ke katastrofálním následkům? A jaké nenapravitelné škody při tom vzniknou? Na to se už brzy podíváme v deseti desetiminutových epizodách.

Na Netflixu od 24. června.

Více jsme psali ZDE.

Papírový dům: Korea

Plán v korejské verzi také pochází z hlavy geniálního Profesora, kterého tentokrát nehraje Álvaro Morte, ale Yoo Ji-tae . Uprostřed znovusjednocení země se Profesor potkává s Tokio (Jeon Jong-seo), která se potýká s tvrdou realitou kapitalismu, a svádí ji, aby se připojila k jeho plánu ukrást ​​4 biliony wonů z Korejské sjednocené mincovny. Aby mohl tento plán uskutečnit, sestaví partu prvotřídních zlodějů, kteří skrývají svou identitu nikoli za maskami Salvadora Dalího z původní série, ale maskami Hahoe, což jsou tradiční korejské masky staré staletí.

Na Netflixu od 24. června.

Více jsme psali ZDE.

Zdroje: Netflix, autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.