V druhé řadě Bridgertonových přibydou nové tváře. Jedna z hlavních postav bude ale chybět

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel / Netflix

Fanoušci seriálu Bridgertonovi se již nemohou dočkat druhé řady. Předlohou k jejímu příběhu tentokrát bude kniha s názvem Vikomt, který mě miloval, jejíž ústřední postavou je Anthony Bridgerton. Kdo knihu četl, ví, že přijdou nové postavy. A bohužel nás čeká i loučení. Pojďme si představit nové tváře a také si říct, koho už neuvidíme.

S Anthonym Bridgertonem (Jonathan Bailey) jsme se seznámili již v první řadě, v níž se ukázal jako muž, který v lásce tak trochu neví, co chce. Nyní je čas, aby se oženil. Jak si s tímto úkolem poradí? Podle knihy ho okouzlí jistá Edwina, kráska sezóny. Jenže tato půvabná dívka, má sestru jménem Kate, které se Anthony vůbec nelíbí. V žádném případě nechce, aby si její sestra zkazila život s takovým pyšným floutkem. Co se však stane, když padne do osidel jeho zájmu ona sama?

A hleďme, hned tu máme dvě nové postavy – Edwinu a Kate. Kdo tyto dámy ztvární? Edwinu si zahraje Charithra Chandran, britsko-indická herečka, která začínala v muzikálech, poté přešla na divadlo a nakonec se objevila v televizi díky seriálu Alex Rider. Studovala na Oxfordské univerzitě a mluví plynně třemi jazyky.

Její seriálovou sestrou Kate se stane britská herečka Simone Ashley, která se narodila tamilským rodičům a vyrostla v Camberley. Fanoušci seriálu Sexuální výchova si ji určitě pamatují coby Olivii Hanan. Kromě toho už hrála například i v seriálech Doctors a The Sisters.

Foto: Netflix

Dále se ve druhé řadě objeví i postava mladíka jménem Jack, která byla vytvořena přímo pro seriál a v knize se nevyskytuje. Tento muž v příběhu zřejmě sehraje zásadní roli a zahraje si ho Rupert Young, známý jako sir Leon ze seriálu Merlin. 

Foto: BBC

Nakonec ta smutnější zpráva. Nedávno bylo potvrzeno, že ve druhé řadě Bridgertonových neuvidíme Simona (Regé-Jean Page), vévodu z Hastingsu. Simon se v knize Vikomt, který mě miloval nevyskytuje, a pohledný herec má navíc spoustu práce na nových projektech, kterým se již upsal. Přesto přiznal, že na seriál nezapomene a na Twitteru prohlásil: Potěšení a výsada! Bylo mi ctí být členem rodiny – na obrazovce i mimo ni, obsazení, štábu a neuvěřitelných fanoušků – tato láska je skutečná a bude stále růst.”

Simona sice neuvidíme, ale není proč smutnit. Druhá řada Bridgertonových jistě přinese mnoho dobrodružství i romantiky. Setkáme se s našimi známými postavami a poznáme nové. Určitě se máme na co těšit.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.