Nejpopulárnější komiksový seriál Netflixu je zpět. Nový trailer nadchl fanoušky

Foto: Netflix

Trailer ke třetí řadě Umbrella Academy je venku a fanoušci ho milují! Upoutávka ukazuje spoustu zmatků v alternativním vesmíru. Rozhodně bude, na co se těšit. Adaptace sci-fi komiksu Gerarda Waye a Gabriela Bá bude mít premiéru 22. června.

Frontman My Chemical Romance společně s ilustrátorem Gabrielem Ba vytvořili komiksovou sérii The Umbrella Academy. Oba také slouží jako výkonní producenti. Oblíbený seriál Netflixu nyní vstupuje do své třetí série s novým trailerem, který přináší trochu akce a dává nahlédnout do dějové linky.

Zatímco rodina Hargreevesových předvádí své superhrdinské schopnosti, třetí série je postaví do zcela bezvýchodné situace. V podstatě se ukázalo, že členové Umbrella Academy vstoupili do alternativního vesmíru, ve kterém je jejich bydliště nyní domovem Sparrow Academy.

Čtěte také: Láska a anarchie: Švédský seriál rozjíždí nevinnou flirtovací hru, která se brzy vymkne kontrole

Ben Hargreeves nejenže stále žije, ale je členem konkurenčních sourozenců Hargreevesových. A co je horší, své adoptivní bratry a sestry si nepamatuje. Jak můžeme vidět na záběrech v traileru, bitvy mezi Umbrella Academy a Sparrow Academy budou epické. Sledovat to, jak se členové Umbrella Academy snaží aklimatizovat na realitu, do které nepatří, bude zábavné.

Do rolí Sparrows byli obsazeni Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez a Cazzie David.

Mnoho fanoušků seriálu na internetu směrem k traileru nešetřilo chválou a nadšenými komentáři. Seriál patří k těm, které si dokázaly i s pokračováními udržet kvalitu. Uvidíme, jak to dopadne tentokrát. Už 22. června.

Také jsme psali: Než jsem tě poznala: Optimistická Louisa se zamiluje do ochrnutého Willa. Přesvědčí ho, aby si rozmyslel eutanazii?

Zdroje: Netflix, Comicbook, Loudwire

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.