Rowan Atkinson alias Mr. Bean přichází s novou komedií. Upoutávka je přímo destruktivní

Foto: Netflix

Rowan Atkinson, kterého zná svět především jako Mr. Beana, se vrací na filmové plátno v komediálním seriálu Man vs. Bee (Včela na mušce). Netflix nyní konečně vydal trailer a je přímo „destruktivní“.

Seriál, který vytvořili Atkinson a Will Davies sleduje muže, který se ocitá v bitvě se včelou uprostřed elegantního sídla. Kdo zvítězí a jaké nenapravitelné škody budou způsobeny? Zatímco vítěze této války ještě neznáme, trailer ukazuje, že to bude celkem chaos.

Tatínek Trevor je milý, ale dost nemotorný. Získá novou práci jako hlídač. Jeho prvním úkolem je pohlídat luxusní sídlo plné neocenitelných uměleckých děl, vzácných aut a rozkošného psa Cupcakea. Ale když na scéně přistane včela, dokáže Trevor udržet vše pod kontrolou, nebo jejich drsná rivalita povede ke katastrofálním následkům? A jaké nenapravitelné škody při tom vzniknou? Na to se už brzy podíváme v deseti desetiminutových epizodách.

Čtěte také: Láska a anarchie: Švédský seriál rozjíždí nevinnou flirtovací hru, která se brzy vymkne kontrole

Foto: Netflix

V seriálu Man Vs Bee dále hrají Tom Basden, Julian Rhind-Tutt, Jing Lusi, Claudie Blakley, Greg McHugh, India Fowler a Daniel Fearn. Autorem a výkonným producentem je Davies společně s Chrisem Clarkem.

Man vs. Bee se objeví na Netflixu už 24. června.

Také jsme psali: Než jsem tě poznala: Optimistická Louisa se zamiluje do ochrnutého Willa. Přesvědčí ho, aby si rozmyslel eutanazii?

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Jiří Kaláček

    Čmelák je to, i kdyby to v originále byla tisíckrát bee…

    1. Marta Kratochvílová

      Taky si myslíme, že to vypadá víc jako čmelák, ale řídíme se oficiálním názvem Netflixu v češtině i angličtině a oficiální synopsí. :)