Nejprobíranější český film roku, který prý uvidíme jedině v kině. Ode dneška si ale ONEMANSHOW: The Movie můžete pustit online

Kamila Bartošová
Foto: Bontonfilm

Jedinečný film ONEMANSHOW: The Movie od známého českého influencera a producenta Kamila Bartoška měl být dostupný pouze v kinech. Ode dneška je ale k mání na Netflixu. Ovládne jeho TOP 10? Určitě!

Kamil Bartošek, známý také jako Kazma Kazmitch, vydal v tomto roce svůj první film s názvem ONEMANSHOW: The Movie. Se svým týmem na mě pracoval 4 roky a v srpnu se dočkal premiéry v českých kinech. Film sice nesklidil nejlepší hodnocení (na ČSFD má 50 %), rozhodně ale do kin nalákal rekordní počet diváků. Dorazilo na něj více jak půl milionu lidí.

TAKÉ JSME PSALI: NOVÁ ČESKÁ KOMEDIE JE JEŠTĚ V KINECH, ALE UŽ MÍŘÍ NA NETFLIX. PODLE DIVÁKŮ JE NA ČESKO-SLOVENSKÉ POMĚRY NADPRŮMĚRNÁ

ONEMANSHOW: The movie není jen obyčejný film, ale velkolepý projekt spojený s velkou soutěží, ze které si jeden šťastlivec mohl odnést až 22 milionů korun. Nakonec však nikdo nerozluštil tajný kód, na který mohli lidé najít nápovědy nejen ve filmu, ani nedorazil k trezoru na pražské výstaviště s výherní kartičkou, kterou dostávali návštěvníci kina.

Nakonec se rozhodl s výhrou Kazma naložit jinak. Vysypal ji z vrtulníku na pole, kde lidé jednodolarové bankovky sbírali do igelitových tašek. Více jsme psali zde.

ONEMANSHOW: The Movie
Foto: Bontonfilm

Pokud jste na film do kina nešli, máte nyní příležitost si ho ode dneška pustit přímo na Netflixu z pohodlí svého domova! Kartičku už k tomu sice nedostanete a o výhru soutěžit nemůžete, můžete se ale alespoň podívat, o co jste nepřišli. A nebo přišli?

ČTĚTE TAKÉ: MONUMENTÁLNÍ SCI-FI DÍLO, KTERÉ VZNIKALO 20 LET, MÁ NOVOU UPOUTÁVKU. ZACK SNYDER NA NETFLIX MÍŘÍ VESMÍRNÝM VELKOFILMEM

ZDROJE: ČSFD, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.