5 nejsledovanějších filmů českého Netflixu: Nechybí akční krimi ani komedie

Foto: Saeed Adyani/Netflix © 2022

Pokud přemýšlíte, co si aktuálně pustit, třeba vám padne do oka jeden z následujících filmů, které jsou aktuálně v TOP 5 na českém Netflixu. Najdete mezi nimi českou komedii i akční krimi s Benem Affleckem.

Láska ve vile

Milovnice Shakespeara, která se jmenuje Julie, plánuje romantickou dovolenou v italské Veroně. Její přítel ji však místo žádosti o ruku odkopne, a tak se na cestu vydává sama. Na místě ke svému zděšení zjistí, že vila, kterou si zarezervovala, není prázdná. Obývá ji cynický, leč velmi pohledný Brit Charlie. Julie se nastěhuje do vily a bojuje o prostor i soukromí. Ani Charlie nehodlá ustoupit. Jak už to bývá, brzy mezi nimi přeskočí jiskra.

Více jsme psali zde.

Jen na skok

Vzpurný mladý graffiti umělec se zaměřuje na domovy londýnské bohaté elity. Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí místní smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství o prestižním soudci a začnou se dít věci, které ohrozí jeho samotného i jeho nejbližší.

Čas na sebe

Žena a děti jsou fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas, který má najednou jen sám pro sebe. Znovu se spojí se svým starým nejlepším kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. Vše se rázem změní na pořádně divoký víkend.

Zúčtování

Matematický génius Christian Wolff, který se cítí lépe mezi čísly než mezi lidmi, pracuje jako nezávislý účetní pro nejnebezpečnější zločinecké organizace na světě. Když kolem něj začne utahovat svoje smyčky oddělení pro boj s organizovaným zločinem ministerstva financí, přijme zakázku od společnost zabývající se robotikou. Její účetní totiž přišla na nesrovnalosti v řádech milionů dolarů. Jenže jak Christian rozkrývá účetní záznamy a přibližuje se k odhalení pravdy, začíná v jeho okolí stoupat počet mrtvých.

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT

V bláznivé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydají předposlední český akční hrdina Milan, citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek, orgán městské policie Robert, a snaživý, ale průměrný herec Herbert. Stanou se z nich přátelé nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Po jejich miliónové výhře navíc prahne i někdo jiný.

Zdroje: Netflix, ČSFD, Film Box

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.