5 filmů a seriálů, které jsou nově dostupné na českém Netflixu

Foto: Scott Everett White/Netflix

Víkend je tady a my pro vás máme 5 tipů na seriály a filmy, které jsou nově dostupné na Netflixu. Kdy jindy si na ně udělat čas, než právě během víkendu.

Vánoce na spadnutí

Čerstvě zasnoubená, rozmazlená hotelová dědička (Lindsay Lohan) utrpí po nehodě na lyžích naprostou ztrátu paměti. Má ale štěstí v neštěstí, protože se ocitne v péči pohledného majitele chaty (Chord Overstreet) a jeho předčasně vyspělé dcerky. Nebude to však mít jednoduché, protože bude muset v rámci terapie pracovat a dělat normální věci, na což není zvyklá. Nicméně to přinese své ovoce a možná i opravdovou lásku.

Koruna

Nová série bude věnovat velkou pozornost zejména rozvodu prince a princezny z Walesu, přičemž královna je zde zobrazena jako zoufalá postava neschopná zastavit rozpadající se manželstvím svého syna prince Charlese – nyní krále Velké Británie.

Enola Holmes 2

Enola Holmes v pokračování oblíbeného filmu vyšetřuje svůj první opravdový případ. Rozlousknout záhadu zmizelé dívky jí ale budou muset pomoct kamarádi a taky její bratr Sherlock, s kterým se snaží soupeřit v tom, kdo z nich je lepší detektiv. V tomto díle navíc půjde o život víc než jindy.

Clausovi 2

Rodina Clausových se schází na oslavu. Julesova matka Suzanne právě otevřela obchod se sušenkami. Děda Noel je stále Santa a toto tajemství sdílí s Julesem. Čtou dopisy od dětí, dohlížejí na proces výroby a distribuci hraček malých elfů. Pak zatřesou kouzelnou sněhovou koulí, která funguje jako portál a umožní jim přepínat do domovů lidí a doručovat dárky. Dívka jménem Marie napíše Santovi dopis s žádostí o jednu věc: dát své rozvedené rodiče zase dohromady. Jules začne vymýšlet způsob, jak by dívce mohl její přání splnit. Dědovi se to ale nejdřív moc nelíbí.

Moniko, miláčku

Mladý, a tak trochu ujetý Jayant Arkhedkar, se vlastní vinou zaplete do pěkně ošklivé šlamastyky, kterou si sám způsobil. Začne ho totiž vydírat svůdná femme fatale Monica, která měla poměr nejen s ním, ale i s mnoha jinými muži. Aby se muži i Jayant dostali z průšvihu, uzavřou spojenectví a rozhodnou se, že Monicu zavraždí. Jenže pak se objeví policistka Naidu, která při vyšetřování označí nebohého Jayanta hlavního podezřelého.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.