Nová česká komedie je ještě v kinech, ale už míří na Netflix. Podle diváků je na česko-slovenské poměry nadprůměrná

Eva Lenská
Foto: Bontonfilm

Na Netflix míří nová česko-slovenská komedie Nikdy neříkej nikdy, která se stále ještě hraje v kinech. Září v ní Tereza Kostková, kterou si diváci zamilovali hlavně jako moderátorku taneční show StarDance. Kdo má rád romantiku, vtip a líbila se mu komedie Střídavka, bude určitě potěšen.

Cvičitelka jógy Naďa (Tereza Kostková) a sympaťák Petr (Tomáš Maštalír) se zrovna rozvádí se svými partnery, protože jim to neklape. Petrova žena je lékařkou, která jezdí na nebezpečné mise do Afriky, tudíž jejich vztah trpí častým odloučením. Nadin manžel je sukničkář, který kouká po mladších ženách a věrnost mu nic neříká.

Všechno zlé ale může být i pro něco dobré. Když do sebe Naďa a Petr narazí autem před budovou soudu, začnou na sebe narážet i v životě. Je možné, že budou mít konečně štěstí v lásce? Možná… Zatím jim to však komplikují jejich děti i exmanželé. Přesto člověk nikdy neví, co se může stát. A také pořád platí nikdy neříkej nikdy!

ČTĚTE TAKÉ: NETFLIX LÁKÁ NA NOVÝ SEVERSKÝ KRIMI THRILLER. REŽISÉR SLIBUJE, ŽE BUDE TEMNÝ, SYROVÝ A SMYSLNÝ ZÁROVEŇ

Romantickou komedii o vztazích natočil režisér Braňo Mišík podle svého vlastního scénáře a zahráli si v ní také Lenka Krobotová, Ondřej Sokol, Marek Majeský, Pavla Tomicová, Hana Holišová a Erika Stárková. Tereza Kostková se kvůli své roli musela naučit jógu a štáb vyrazil točit i do daleké Keni. Píseň k filmu s názvem Všetko sa môže stať nazpíval Pavol Habera.

Uživatelé ČSFD dali komedii vcelku pěkné hodnocení 60 %, tedy s ohledem na další české filmy, které za šly za poslední roky do kin. Čekala jsem šedý průměr a byla jsem mile překvapena,“ napsala jedna z hodnotících. „Dala bych mezi 3 a 4 hvězdami, ale za to, že se současný film nedotkne ani náznakem ras, genderů a sexuální orientace, jdu s hodnocením nahoru.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NEJOČEKÁVANĚJŠÍ FANTASY PŘÍŠTÍHO ROKU KONEČNĚ PŘICHÁZÍ. PRVNÍ UPOUTÁVKA NABÍZÍ EPICKOU PODÍVANOU PLNOU TEMNOTY

„Na česko-slovenské poměry nadprůměrná komedie, co hodně vykrádá Střídavku, což je v podstatě jediná výtka, ale zase na rozdíl od ní má lepší postavy a lepší chemii mezi nimi,“ uvedl další z recenzentů. „Má to výborné herce. Kostková a ten Slovák i ta děcka jsou sympatičtí na filmové poměry a navíc to působí přirozeně a nikdo nepřehrává.“

„Příjemná a vcelku podařená snaha o tuzemský good-feeling movie, která místy připomínala i zlaté časy dobrosrdečných komedií Marie Poledňákové,“ přiznal divák, jenž podle svých slov odcházel z kina dobře naladěný. „Na poměry našeho středoevropského regionu jsem byl mile překvapen. Žádné hnusné, amorální chování, žádné podvádění, jen fajn příběh o dvou lidech a jejich rodinách, které se na konci spojí v jednu,“ doplnil další.

Česko-slovenská komedie Nikdy neříkej nikdy bude mít na Netflixu premiéru 22. listopadu.

Zdroj: Bontonfilm, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.