Netflix prošvihl termín a prokaučoval nadějný snímek. Legendárního wrestlera si v něm měl zahrát Chris Hemsworth

Michaela Pašková
Foto: Jasin Boland/Netflix

Zní to naprosto šíleně, ale streamovací gigant prošvihl důležité datum, díky čemuž přišel o projekt, který se mohl zapsat do dějin kinematografie. Je nyní ve hvězdách, jestli si Chris Hemsworth v životopisném snímku zahraje Hulka Hogana.

Životopisný snímek o Hulku Hoganovi, který je americkým hercem a bývalým profesionálním wrestlerem, kde je považován za jednu z největších postav tohoto zábavního sportu, byl oznámen už v roce 2019. V tomtéž roce Netflix oznámil, že ztvárnění samotné legendy se ujme Chris Hemsworth, který se proslavil především jako Thor a Tyler Rake z akčních snímků Vyproštění.

Kromě toho, že se režie měl ujmout Todd Phillips, který stojí za hity jako je Joker a Pařba ve Vegas, byly podrobnosti o životopisném snímku drženy pod pokličkou a do teď neunikly na veřejnost. Navenek byl pokrok v podstatě nulový, protože sám Hemsworth v několika rozhovorech prohlásil, že zůstává v nevědomosti ohledně toho, jak moc je film blízko k počátku natáčení. Dokonce vyjádřil pochybnosti o tom, jestli se snímek vůbec někdy natočí.

Vypadá to, že pochybnosti měl právem, jelikož Hulk Hogan v rozhovoru s Chrisem Van Vlietem v pořadu Insight naznačil, že práva na jeho životopisný snímek Netflix již nemá.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Vyproštění bude mít několik pokračování. Tyler Rake je na počet mrtvol jedním z nejhrozivějších akčních hrdinů současnosti

„Nastala situace, kdy Netflix z obchodního hlediska tak trochu prošvihl termín. Tehdy jsem měl na výběr, jestli své rozhodnutí změním. Má životní práva a další věci jsou nyní někde jinde. Je tu spousta věcí, které se teď připravují. Doufám, že Todd Phillips a Chris Hemsworth budou chtít ještě v projektu sehrát svou roli, protože je tu stále obrovská příležitost.“

Zatím není zřejmé, jestli projekt začíná úplně od nuly v jiném studiu. Pokud jde o Hogana, rád by použil scénář, který již napsal Scott Silver, jenž je mimo jiné podepsán pod Jokerem. Přestože si Hogan přeje, aby projekt režíroval právě Phillips, nemusí k tomu dojít, jelikož má režisér momentálně plné ruce práce s produkcí filmu Joker 2 / Joker: Folie à deux.

PSALI JSME TAKÉ: Filmové novinky, které v říjnu dorazí na Netflix: Pořádně žhavý thriller nebo extra krvavý jihokorejský akčňák

Chrise Hemswortha jako svého představitele si vybral sám Hogan. „Má narozeniny ve stejný den jako já. Jednou jsme se o tom bavili a byl z toho celý nadšený, protože mi řekl, že ještě nikdy nehrál skutečnou osobu,“ řekl bývalý wrestler. Nicméně ani v jeho případě nemusí pokračování v projektu vyjít.

Hemsworth je momentálně zaneprázdněn natáčením Vyproštění 3, Furiosa a Transformers Jedna. Navíc se nechal slyšet, že chce kvůli možnému vypuknutí Alzheimerovy choroby zvolnit a více se věnovat rodině. Kromě toho je ještě ve hře thriller Crime 101, kde by si Hemsworth měl zahrát po boku Pedra Pascala.


Zdroje: Insight, Screen Rant, Comicbook.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.