5 nových filmů, které ještě v září dorazí na Netflix: Pořádně napínavé krimi nebo komedie, která uchvátila kritiky

Michaela Pašková
Foto: Kyle Kaplan/Netflix

Půlku září máme za sebou a jelikož se blíží první podzimní den, připravil pro nás Netflix ještě pár filmových novinek, které chystá uvést tento měsíc. Nechybí mezi nimi pokračování oblíbené filmové série, adaptace kultovního románu nebo kriminální thriller.

Moc druhých šancí (The Saint of Second Chances)

Datum uvedení: 19. září

Netflix slibuje, že dokumentární snímek o rodině Veeckových, jehož režie se ujal oscarový režisér Morgan Neville a Jeff Malmberg, bude plný emocí a nečekaných momentů. Mike vyrůstával ve stínu svého nepoctivého otce, majitele baseballové Síně slávy, Billa Veecka. Jméno Veeck se stalo v profesionálním baseballu legendárním i nechvalně známým, protože přineslo zábavu na hřiště – dárky, tematické večery a ohňostroje. Vše se však změnilo v momentě, kdy Mike vyhodil do povětří otcovu kariéru. Mladší Veeck, vyhnaný ze hry, kterou miloval, strávil následující desetiletí drápáním se ze dna s odhodláním vše napravit.

Spy Kids: Armageddon

Datum uvedení: 22. září

Po dlouhých dvanácti letech od posledního dílu oblíbené filmové série Spy Kids přichází Netflix s novým snímkem od stejného režiséra. Děti nejlepších tajných agentů se budou muset stát sami špiony a zachránit svět poté, co nevědomky pomohli mocnému hernímu vývojáři vypustit do světa zákeřný virus, který mu umožňuje kontrolovat veškerou technologii.

Více jsme psali zde.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Nový fantasy seriál Netflixu boří žebříčky sledovanosti. Jednotlivé díly stály více jak epizody Hry o trůny

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (The Wonderful Story of Henry Sugar)

Datum uvedení: 27. září

Krátkometrážní snímek natočený na motivy povídky britského romanopisce Roalda Dahla byl poprvé představen na filmovém festivalu v Benátkách a mezi kritiky okamžitě sklidil velký úspěch. Na Rotten Tomatoes mu dali 95% hodnocení. Tato dobrodružná komedie pojednává o Henrym Sugarovi, milovníkovi hazardu. Henry se v lékařské zprávě jednoho doktora náhodou dočte o Indovi, který dokáže vidět i bez používání očí. Protože je vypočítavý, okamžitě mu dojde, že by na této schopnosti mohl slušně vydělat. Následující tři roky stráví studiem meditace a když konečně schopnost vidět skrze karty skutečně získá, přichází rychlé vystřízlivění.

Více jsme psali zde.

Benedict Cumberbatch jako Henry Sugar a Ralph Fiennes jako v policista ve snímku Podivuhodný příběh Henryho Sugara.
Foto: Netflix

Mastičkář (Forgotten Love/Znachor)

Datum uvedení: 27. září

Dramatický snímek inspirovaný kultovním románem Tadeusze Dołęgy-Mostowicze vypráví příběh uznávaného chirurga Rafala Wilczura, kterého opustí manželka. Protože se stane obětí přepadení, ztratí paměť. Po mnoha letech, zapomenutý a chudý, se střetává se svou dospělou dcerou. Bohužel si ani jeden z nich neuvědomuje spojení s tím druhým.

PSALI JSME TAKÉ: Nervy drásající kriminální drama natočené podle skutečnosti míří na Netflix. Emily Blunt a Chris Evans budou vydělávat na utrpení druhých

Foto: Netflix

Ještěr (Reptile)

Datum uvedení: 29. září

Kriminální thriller s Beniciem Del Torem v hlavní roli vypráví příběh detektiva, jenž je na stopě vraha a jediné, co mu stojí v cestě, je jeho vlastní minulost. Po brutální vraždě mladé realitní agenty se detektiv pokouší dopadnout vraha a zjišťuje, že v tomto případě není nic, jak se na první pohled zdá. Vyšetřování odhalí věci, které nečekal, čímž je ohrožen vztah s jeho ženou.

Více jsme psali zde.


Zdroj: Tudum, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.